bus FC Barcelona – Villarreal (autóbusszal)

A tavalyi sikeres utazások után újra itt az esély arra, hogy autóbusszal utazzon velünk Európa legnagyobb stadionjába és élőben láthassa a futball sztárokat. Most a Villarreal elleni mérkőzésre lehet ellátogadni – Messit, Suárezt és Dembélet nem szabad kihagyni!

Barcelona – Villarreal mérkőzésre már 89.000 forinttól. Az ár tartalmazza:

  • Utazást kényelmes autóbusszal
    • A busz felszereltsége: WC, légkondi, szabályozható ülések, a buszban lehetséges lesz üdítőket és sört is vásárolni.Utazás autóbusszal az FC 

*Repülőút a mérkőzésre*

Az utazás programja:

kedd: Indulás Budapestről. Kényelmes utazás rendszeres pihenőkkel.

szerda: Érkezés Barcelónába. Elszállásolás, szabad program.

csütörtök:
 Szabad program Barcelonába (pl. műemlékek látogatása, strandok, üzletek, stadion megtekintése). Később a meccs megtekintése.

péntek: Késő este vagy korán reggel érkezés Budapestre.

*az utazás programja legkésőbb 7 nappal az utazás előtt lesz megerősítve
* a program csak minimum 20 esetében érvényes

barca camp nou hd nahlad choreo barcelona

Egy dolgot be kell ismerni mindenkinek. Barcelonában tökéletesen összekapcsolták a művészetet és a focit. Egyszerűen utánozhatatlan.

Utazzon Ön is velünk Katalóniába. Ne habozzon meglátogatni Gaudi és a foci színpompás városát! A barcelonai kirándulás alatt megismerheti a város jellegzetességeit, mint a Sagrada Familia-tPark Güell-t, a híres La Rambla sétányt varázslatos utcácskáival, a vacsorát pedig egy tipikus spanyol étteremben ajánljuk eltölteni.

Fénykép beszámoló Barcelonáról

Az FC Barcelona elválaszthatatlan része a városnak. Mottójuk “Több mint klub” nem csak szimbólum, de valóban a Katalánok életelve. Bizonyíték erre minden egyes eltöltött másodperc Európa legnagyobb – 99 ezer férőhelyes stadionján – Camp Nou, a klub múzeumában illetve a stadion megtekintése a VIP páholyoktól a gyepszőnyegig.

Barcelona viszont nemcsak futball, hanem teremfoci, kézilabda és kosárlabda óriás is. Idegenvezetőink örömmel megszervezik ezen  atraktív sportrendezvényeken való részvételét is.

barcelona katalansko

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK.

https://www.youtube.com/watch?v=PKOsmjNnw9A

FC Barcelona, Villarreal CF Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • 2024.04.21-én voltunk az El Clásicon, Madridban. A szervezés pontos és szuper volt, mindig mindenről időben értesültünk. Kifejezetten hálásak vagyunk azért is, hogy sikerült elintézni, hogy mind az 5-en egymás mellett tudtunk ülni! Köszönjük FociTour! Hala Madrid!
    Bodorkos Ádám | Real Madrid - FC Barcelona | 2024.04.21
  • Real Madrid - Barcelona El Clásico szuper rangadót néztük a FociTour szervezésében. A szervezés és az ígért belépőjegy teljesen rendben volt. A tájékoztatás szintén oké volt. Ajánlani tudom a Foci Tourt!
    Maczkó Gábor | Real Madrid - FC Barcelona | 2024.04.21

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.

Villarreal CF

A Villarreal CF egy spanyol labdarúgócsapat, melyet 1923. március 10-én alapítottak, a spanyol élvonalbeli Primera Division tagja.