Ha Barcelonába utazik, akkor a klub hivatalos partnerével.

2014 júliusától a focitour.hu hivatalos partnere a világ egyik legnagyobb csapatának, az FC Barcelonának. Az összes mérkőzésjegy és fociutazás ajánlatnál a katalánok hazai mérkőzéseire külömböző előnyös vételárakat kínál a hivatalos partner.

Barcelona - camp nou choreo-1

Az FC Barcelona Katalónia jelképe, mottójuk „Több mint egy klub“ lényegretörő és jól ismert az egész világon. A híres futball klub a legsikeresebb és leggazdagabb csapatok közé tartozik. Több millió szurkolójuk van a világ összes kontinensén és mindemellett a jelen egyik legértékesebb sportmárkája.

Official logo Barcelona 2017-2018

A focitour.hu ügyfelei az exluzív partneri kapcsolatnak köszönhetően különböző akciókat vehetnek igénybe. Az FC Barcelona mérkőzéseire (La Liga, Bajnokok Ligája, Copa Del Rey – Királyi kupa) a legelőnyösebb árakban garantáljuk a belépőjegyeket. Közvetlen együtműködésünk a híres klub alkalmazotjaival 100% garanciát nyújt a jegyek vásárlásánál és kézbesítésénél.

IMG_20170318_0922277[1]

VIP jegyek is szerepelnek ajánlatunkban, amelyekkel kényelmesen élvezhetik a mérkőzést, megkóstolhatják a helyi specialitásokat és aktuális témákról beszélgethetnek a világ külömböző tájáról származó szurkolókal vagy épp a klub legendáival. Nézze a focit egy új szemszögből. A különböző kategóriájú VIP jegyek rengeteg előnyben részesítik tulajdonosaikat: külön bejárat a stadionba, külömböző frisítők a modern VIP Longe szalonokban, továbbá lehetőség van a látogató cég logójának elhelyezésére, mérkőzés program, és oficiális bulletin.

CampNou-vstupenky

A 2017/2018 szezon legnépszerűbb eseményei:

Már hagyományosan a két rivális (Real Madrid-FC Barcelona) erőmérései a legvonzóbbak. Már a nyáron találkozik a két Spanyol óriás, hogy eldöntsék ki emelheti magasba a Szuperkupát. Ajánlataink között megtalálják a Barcelonai és a Madridi mérkőzést is. Továbbá az év egyik legfontosabb mérkőzését decemberben fogják játszani Madridban. A karácsonyi El Clasicót élőben élvezheti a Bernabéu stadionból. A klasszikus repülős utazásainkon kívül a 2017/2018 szezonban is indítunk autóbuszos túrákat Barcelónába. Konkrétan a novemberi Sevilla elleni mérkőzésre és az áprilisi FC Barcelona – Valencia meccsre is.

Fotoblog a barcelonai buszos utazásról

Élvezzék a fergeteges hangulatú mérkőzést a világ egyik legnagyobb stadionjában – Camp Nou, vegyenek részt a stadion túrán, vásároljanak ajándékot szeretteiknek a klub hivatalos fanshopjában, ismerjék meg a csodás várost, kóstolják meg a katalán ízeket egy barcelonai étteremben, élvezzék a flamenco showt, használják ki tapasztalt idegenvezetőnk tanácsait és élvezzék a focitour.hu társaságában az egyedülálló futball kirándulásokat.

IMG_20170812_143606 Barca - Real Superpohár Viktor

Kitűnő céges kirándulásokat, családi utazásokat és felejthetetlen vakációkat szervezünk a mindig atraktív Barcelonába. A Spanyolországi futball szezon, ami egyben a világ egyik legelittebb bajnoksága, már beindult. Élvezzék a nagyszabású mérkőzéseket élőben a stadionban ahol Messi, Neymar vagy Suárez csak egy karnyújtásra lesznek Öntől.

***AZ ÖSSZES UTAZÁS AZ FC BARCELONA MÉRKŐZÉSEIRE***