Rólunk

Magyarország egyik legnagyobb sport utazási irodája vagyunk, szoros kapcsolatban állva szlovákiai, cseh és ausztriai testvércégünkkel.
Már több mint 150 000 ember élt át velünk egy felejthetetlen sportélményt. Tapasztalt csoportkísérőink a világ legkeresettebb úti céljaiban tevékenykednek.

15 év tele élményekkel, melyeket ma is együtt élünk meg.
Nemcsak a barcelonai, londoni vagy párizsi stadionok lelátóin, hanem a repülőtereken, autóbuszokon és szállodai bárokban is. Szeretnének velünk utazni? Válasszanak utazási vagy belépőjegyes kínálatunkból.

Még mindig keresik a megfelelő karácsonyi ajándékot szeretteinek? Lepjék meg őket egy tetszőleges összegű ajándékutalvánnyal, személyes jókívánsággal!

A FociTournál nemcsak a labdarúgást, hanem az összes sportágat és az ezekkel összekapcsolható utazásokat is szeretjük. Célunk, hogy megmutassuk, milyen szép a kettő kombinációja.

15 év tele élményekkel, melyeket ma is együtt élünk meg.

Anyavállalatunk, a FutbalTour nagy ambíciókkal indult 2008-ban, és kemény munkával Szlovákia legnagyobb sportutazási irodájává nőtte ki magát. A komoly sikerekre alapozva a két alapító, Matej Očenáš és Július Turček gyors terjeszkedésre vállalkozott, és a bevált formulát Magyarországon, Ausztriában és Csehországban is elkezdték alkalmazni. Büszkék vagyunk arra is, hogy az FC Barcelona mérkőzéseire szóló belépőjegyek hivatalos forgalmazó partnerei vagyunk.

Vannak álmaink, céljaink és terveink, amelyeket fokozatosan valóra váltunk. Mindannyian különlegesek vagyunk valamiben, de együtt alkotunk egy csapatot. Arra törekszünk, hogy a világ legjobb sportága által nyújtott élményt minél többen átélhessék velünk. Tisztában vagyunk azzal, hogy ezek olyan élmények, amelyekre életünk végéig emlékezni fogunk.

A legnépszerűbb úti célok

2008 óta következetesen dolgozunk és fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát, mert tisztában vagyunk azzal, hogy a piac fejlődik, a sport globalizálódik. Matej Očenáš, aki az egyik alapító, továbbra is kulcsfontosságú szereplője cégünknek, Július Turček pedig a cég nagyköveteként dolgozik.

Leggyakoribb úti céljaink közé tartozik London, Liverpool, Manchester, Madrid és Barcelona. Ezenkívül nemcsak Európa legjobb labdarúgó bajnokságaira utazhatnak velünk, hanem Dél-Amerikába is, a Boca Juniors és a River Plate közötti egyedülálló rangadóra, a Superclásicóra, vagy akár az USA-ba MLS mérkőzésekre.

Több sport, több élmény

A labdarúgó mérkőzéseken kívül a Forma 1-es versenyekre való utazások is népszerűek. Együtt élhetjük át továbbá a tengerentúli bajnokságok európai eseményeit is: az NFL és az NHL mellett az NBA is szívesen látogat az öreg kontinensre. Szívesen megyünk Önökkel Grand Slam versenyekre, bokszmeccsekre, UFC-re vagy rögbire.

A mai napig több, mint 150 ezer lelkes ügyfelünk van, és nincs olyan esemény, ami elérhetetlen lenne számunkra. Az utazások egyeztetésekor szívesen meghallgatjuk igényeiket és ajánlatunkat minden esetben az Önök igényeihez igazítjuk. Az első naptól kezdve sportrajongók vagyunk, és szeretjük, amit csinálunk. Valószínűleg ez az, ami megkülönböztet bennünket a hagyományos cégektől: a tevékenységünk iránti szeretet, amelyet minden egyes utazás alkalmával igyekszünk éreztetni Önökkel.

Utazzanak sporteseményekre a FociTourral.

👉 Aktuális ajánlataink: www.focitour.hu