Rólunk

A Premier Sport Tour s.r.o 2008-ban nyitotta meg első nemzetközi utazási irodáját.

Fő célunk, hogy minőségi és teljes körű szolgáltatást kináljunk ügyfeleinknek, akik a legjobb mérkőzéseket szeretnék meglátogatni. 

DSC_0052

Kinálatunkban található Bajnokok Ligája, Európa Liga és az összes bajnoki – és kupaversenyek Európában. A legnépszerűbb kirándulásokat a rangos Bajnokok Ligája, az angol Premier League és a spanyol Primera Divison kinálja, de fő vonzóerő egyre inkább a német Bundesliga.

A 2014/2015-ös szezontól a FutbalTour.sk utazási iroda a világ egyik leghiresebb klub, az FC BARCELONA hivatalos partnere.
Official logo Barcelona 2017-2018

A kirándulásokon rajongók ezrei voltak velünk nemcsak Szlovákiából, hanem Csehországból, Magyarországról, Lengyelországból és Ausztriából. Köztük voltak több tucat kisebb és nagyobb cégek, amelyek meglepték kereskedelmi partnereiket. Ügyfeleinkből rendszeres ügyfelek és partnerek válnak. Logikai lépés volt ezáltal utazási irodánk bővitése, megalakult a cseh irodánk FotbalTour.cz, az osztrák iroda FussballTour.at valamint SportsTour.sk és HokejTour.sk. utazási irodák, amik sport – és hokiutakkal foglalkoznak.
Megszervezünk felejthetetlen élményt a sport bármely területén, a világ bármely pontján. Az ügyfeleinkkel meglátogattunk teniszmérkőzéseket a Roland Garroson, Wimbledonban és egyéb versenyeken, meglátogattunk vonzó bokszmérkőzéseket, kosárlabda mérkőzéseket és persze a motorsport kedvelőinek a vonzó Forma 1et is.

 

DSC_0040 DSC_0038 DSC_0041 DSC_0049

Minden ügyfél igényeit meghallgatjuk és a kirándulást kívánságai és ötletei alapján állitjuk össze.

Külön kérésre VIP jegyet, luxus páholyokat, a legjobb szállodákat, vagy magánrepülőt is tudunk biztositani.

Szeretem a focit…!

o-nas_v2