Rólunk

A Premier Sport Tour s.r.o 2008-ban nyitotta meg első nemzetközi utazási irodáját.

Fő célunk, hogy minőségi és teljes körű szolgáltatást kínáljunk ügyfeleinknek, akik a legjobb mérkőzéseket szeretnék meglátogatni. 

Kínálatunkban megtalálható a Bajnokok Ligája, az Európa Liga és az összes bajnoki- és kupaverseny Európában. A legnépszerűbb kirándulásokat a rangos Bajnokok Ligája, az angol Premier League és a spanyol Primera Divison kínálja, de a fő vonzóerő egyre inkább a német Bundesliga.

A 2014/2015-ös szezontól a világ egyik leghíresebb klubjának,  az FC BARCELONA-nak a hivatalos partnere vagyunk.

A kirándulásokon szurkolók ezrei tartottak velünk Magyarországról, Szlovákiából, Csehországból, Lengyelországból és Ausztriából. Köztük volt több tucat kisebb és nagyobb cég is, melyek kereskedelmi partnereiknek kedveskedtek az úttal. Utasaink rendszeres ügyfelekké és partnerekké váltak. Ezért döntöttünk az utazási irodánk bővítése mellett. Megalakult cseh irodánk, a FotbalTour.cz, osztrák irodánk, a FussballTour.at, valamint a SportsTour.sk és a HokejTour.sk. Utóbbiak sport és jégkorong- utakkal foglalkoznak.

A sport bármely területén, a világ bármely pontján felejthetetlen élményeket élhet át szervezésünkben. Az ügyfeleinkkel ellátogattunk már teniszmérkőzésekre a Roland Garros-ra, Wimbledonba és más versenyekre, voltunk adrenalinnal dúsított bokszmérkőzéseken, néztünk már meg kosárlabda meccseket, és persze az autósport őrülteknek is kedveztünk Forma 1-es futamokkal.

Minden ügyfél igényét meghallgatjuk, és a kirándulást kívánságai és ötletei alapján állítjuk össze.

Külön kérésre VIP jegyet, luxus páholyt, a legjobb szállodát vagy akár magánrepülőgépet is tudunk biztosítani.

Focitour: Szeretem a focit…!