Rólunk

Egy család vagyunk, akinek a szenvedélye az utazás és a foci, de a kettő együtt a legjobb. Küldetésünk, hogy ezt a párosítást Önnek is megmutassuk. 

Folyamatosan fejlesztjük szolgáltatásaink színvonalát, dolgozunk „magunkon”, hiszen alázatos edzéssel érhet el az ember jobb eredményeket.

Vannak álmaink, hogy a legjobb áron juttassuk el Önt álmai focimeccsére. Győztesek vére folyik az ereinkben, s a győzelem egyben az Öné is, ott lenni a focimeccsen. A meccseink bírái az ügyfeleink. Senkit nem becsülünk alá, legnagyobb erényünk a korrekt hozzáállás minden egyes játékhoz.

2008-ban alakult a csapatunk. Alapítóink Július Turček és Matej Očenáš, akik magas ambíciói tettek minket a vezető sport utazási irodák közé több országban is, Magyarország, Szlovákia, Ausztria, Németország, Csehország, Románia, Horvátország.

Szerepeltünk már a Bajnokok Ligáján, az Európa Ligán és az összes bajnoki- és kupaverseny Európában, de az USA-ba is velünk tarthatnak a legjobb sportélményekre. Több mint 90-ezer lelkes ügyfelünk van, s mindezt a foci iránti szeretet hajtja.

Focitour: Szeretem a focit…!