Biztonságos utazás a FociTourral: A legoptimálisabb biztosítást nyújtjuk

A biztosítás kifejezetten foci- és sport kirándulásokra, valamint azok sajátosságaira van szabva. Az alapértelmezett utasbiztosítási tételek mellett útlemondási biztosítási tétel is szerepel benne – a biztosító az utazás árának 90%-áig téríti vissza a költségeket. Fontos: A biztosítási fedezet a 79 évnél fiatalabb személyekre vonatkozik (a korhatár a teljes biztosítási időszakra vonatkozik).

Az utazás lemondása olyan előre nem látható körülmények esetére vonatkozik, mint például:

  • repülőjárat késése vagy törlése a biztosított személytől független okok miatt (a biztosított személy közeli családtagjának halála, a biztosított személy betegsége, beleértve a COVID-19-et, a biztosított személy balesete, illetve a biztosított személynek a reptérre tartó úton történő autóbalesete és egyéb)
  • a légitársaság részéről felmerült okokból törölt repülőjárat (pl. sztrájk)
  • egyéb körülmények, beleértve bármely állam szabályozását a Covid-19 és hasonlók terjedése elleni intézkedésekkel kapcsolatban.

A biztosítás tartalma:

Biztosítási fedezet Starr

Minden ügyfél az utazás megkezdése előtt kap egy biztosítási igazolást, amely tartalmazza, hogy vészhelyzet esetén vagy orvosi ellátás szükségében kivel kell kapcsolatba lépni. Ezt az igazolást az utazás teljes ideje alatt magánál kell tartani.

Garancia Levél az utazási iroda csődeljárása esetére

Hagyja tehát otthon aggodalmait, és induljon el a felejthetetlen sportélményekért!