Biztonságos utazás a FociTourral: A legoptimálisabb biztosítást nyújtjuk

A FociTour.hu megbízható partnerekkel dolgozik együtt.  Annak érdekében, hogy a lehető legbiztonságosabb és legjobb körülményeket teremthessük meg az utazásához, szolgáltatásunk részét alkotja az utasbiztosítás is. 

A MetLife biztosítóval, amely az egyik vezető nemzetközi biztosítási szervezet, kezdtük meg együttműködésünket. Többek között vállalkozások és magánszemélyek biztosítására összpontosít, széleskörű innovatív termékeket és szolgáltatások kínálva, amelyek mögött kivételes pénzügyi erő áll.

Ennek köszönhetően ügyfelek milliói különféle igényekkel támaszkodnak rá világszerte. A társaság biztosítási szolgáltatások széles skáláját kínálja, beleértve az élet- és balesetbiztosítást is.

Ennélfogva exkluzív kínálatunk átlagon felüli utazási biztosítást is tartalmaz, mely 1200,-Ft / fő / nap árban érhető el.
A biztosítás kifejezetten foci-és sport kirándulásokra, valamint azok sajátosságaira van szabva. A szokványos utasbiztosítás mellett magában foglalja és megtéríti az útlemondást akár az összeg 90% -ig.

Fontos: A biztosítás 0 – 79 éves korú személyeknek köthető. ( ez a korhatár érvényes a teljes biztosított időszakra) 

Upravená fotka do wordpressu

A lemondást okozhatják nem előre látott körülmények, mint a repülőgép késése, vagy olyan körülmények, amelyeket a biztosított személy nem tudott befolyásolni  (közeli családtag halála,  betegség, baleset, autóbaleset úton a repülőtérre stb.). Külön kérésre speciális utasbiztosításról is gondoskodunk 2.400,-Ft / fő / nap ellenében. Ez a speciális biztosítás magában foglalja a terrorizmus elhárítását és a rendkívüli állapotot az adott országban.  Amennyiben a speciális utasbiztosítást választja, biztosítva lesz a fent említett váratlan események bekövetkezésében is, mint például a terrorizmus veszélye és a rendkívüli állapot az országban.

A biztosítás tartalma:

Biztosítási fedezet

Minden ügyfél az utazás megkezdése előtt kap egy biztosítási igazolást, amely tartalmazza, hogy vészhelyzet esetén vagy orvosi ellátás szükségében kivel kell kapcsolatba lépni.

Garancia Levél az utazási iroda csődeljárása esetére

Az Általános biztosítási feltételeket itt olvashatja.

Csoportos utazási biztosításra vonatkozó információs dokumentum

Aggodalmait félre teheti, és irány a felejthetetlen sportélmény!

ac milano futbaltour klienti

AC Milan: Juventus (110 ügyfél)

Barcelona: Atletico Madrid (150 ügyfél)