AUDI-kupa – Utazás az elődöntőre és a döntőre (szállással)

München nyáron is várja a futballrajongókat. A B. München mellett további három sztárcsapatot láthatunk a modern Allianz Arénában a kétévente megrendezésre kerülő AUDI-kupán.

* Foglaljon First Minute áron április 22-ig! 4+ fő esetében csoportkedvezményt nyújtunk. *

Autóbuszos utazás az AUDI-kupa 2019 elődöntőkre és döntőre 59 000 Ft/ fő-től

Az ár tartalmazza:

 • Utazást kényelmes autóbusszal
  Felszállóhelyek: Budapest, Győr, Szombathely, Sopron
 • Szállást 1 éjszakára  3-csillagos hotelben
 • Alap kategóriájú belépőjegyet 2 elődöntős mérkőzésre szombaton
 • Alap kategóriájú belépőjegyet a bronzmérkőzésre és a döntőre vasárnap
 • Csoportkísérőt Münchenben
  • Csoportos kirándulásainkon kitűnő helyismerettel rendelkező, tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Nyereményjátékot a busz fedélzetén
 • Nonstop telefonos ügyfélszolgálatot
 • *A futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

Az utazás programja – a mérkőzések pontos kezdési időpontja még nincs megerősítve

Szombat: Kora reggeli indulás Budapestről, dél körül érkezés Münchenbe, szálláshely elfoglalása, szabad program ( városnézés, ebéd), átvonulás a stadionhoz és az elődöntős mérkőzések megtekintése. A mérkőzések várható időpontjai: 17:45 és 20:45.

Vasárnap: Kijelentkezés a hotelből ( 12:00-ig), szabad program, átvonulás a stadionhoz és a mérkőzések megtekintése ( bronzmeccs és döntő). A mérkőzések várható időpontjai: 17:45 és 20:45. A második mérkőzés után indulás Münchenből.

Hétfő: Érkezés Magyarországra a reggeli órákban.

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne részletesebb információkat az utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk!

Audi-kupa, B. München Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Szeretnénk megköszönni a jegyeket /Fc.Bayern- Wolfsburg meccs március 9-én volt/ amit fiam rendelt és vásárolt Önöktől!.
  Nagyon jó helyen ültünk és minden rendben lezajlott. Jól éreztük magunkat felejthetetlen élmény volt!
  Köszönjük munkájukat és további sok sikert kívánunk!
  Gellai Csaba | Bayern München - Wolfsburg | 2019.03.09
 • Páromat leptem meg belépőjegyekkel, melyet teljesen egyedül intéztem! Mondanom sem kell, hogy nő létemre gyakorlatilag semmilyen tapasztalatom, rálátásom nem volt sem a meccsekre, sem pedig a foglalások menetére. Az egyik oldalon találkoztam a Focitour csapatával, ahol nagyon jó értékeléseket olvashattam, így felkerestem a magyar ügyintézőt, aki a lehető legszélesebb körben felvilágosított gyakorlatilag mindenről, amit csak tudni kell és érdemes a foglalásokkal és a meccsekkel kapcsolatban! Bármivel, bármikor és bármilyen formában (e-mail, online chat, telefon) kerestem az ügyintézőt, azonnali választ kaptam kérdéseimre, amennyiben éppen nem volt elérhető, szinte azonnal visszahívást kezdeményezett irányomba! Külön elnyerte tetszésem, hogy minden mozzanatról, a jegyek kiválasztásáról, a befizetésemről e-mailben tájékoztattak, majd számlát is megkaptam elektronikusan! Minden dokumentálásra került 🙂 Összefoglalva, nekem laikusként hatalmas segítséget nyújtottak, érezhető volt, hogy hozzáértő csapat, aki ezeket előkészíti, minden szempontból csak javasolni tudom a FociTourral történő jegyvásárlást! megbízható, pontos, segítőkész társaság! 😀Köszönöm FociTour
  Csontos Orsolya | B. München - Augsburg | 2018.09.25

Csapatokról

Audi-kupa

Élvezzék az Allianz Arena hangulát a nyári AUDI-kupán a Bayern München-nel az élen! Eddig olyan csapatok vettek részt a kupán, mint a Manchester United, Barcelona, Real Madrid, Liverpool…

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele.Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk!Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki.Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.