AUDI-kupa: Belépőjegyek a döntőkre

*ELŐREGISZTRÁCIÓ*

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljuk az AUDI-kupa iránt érdeklődőket!

Töltsék ki a független ajánlatkérő űrlapot, és ha rendelkezésünkre állnak az eseményre szóló belépőjegyek, értesíteni fogjuk az ajánlat részleteiről.

Az AUDI-kupát sokan a FociTourral hozzák összefüggésbe. Több ezer futballrajongó és kalandos utazó tartott már velünk a müncheni focitornára 2009-ben, 2011-ben, 2013-ban, 2015-ben, 2017-ben és 2019-ben.

A fő ok, amiért az AUDI-kupa olyan népszerű a rajongók körében Európa-szerte, az a legjobb ár/minőség arány. Az egész napos programra (azaz két élvonalbeli csapatmérkőzésre az Allianz Arénában) a jegyek ára korábban 15 000 Forinttól indult, egy komplett utazás csoportkísérővel 25 000 Forinttól.

További indok, hogy ellátogassunk erre a rendezvényre, a magyar határtól való kedvező távolság és a remek müncheni kiegészítő programok. Bajorországi utazása során nemcsak a focit érdemes megnézni, hanem a Marienplatz teret és városházát, az Olimpiai Stadiont vagy a BMW Múzeumot is.

Érdemes felkeresni az Olimpiatoronyként ismert kilátót is, ahonnan a látogatóknak lehetőségük van a bajor fővárost madártávlatból pásztázni. Nem feledkezhetünk meg a remek bajor specialitásokról sem, amelyeket a tipikus bajor 16. századbeli Hofbrauhaus étteremben kóstolhatnak meg az ínyencek.

Még mindig hezitálnak? Olvassák el elégedett ügyfelek véleményét, vagy tekintsék meg a korábbi évek fotógalériáját, ahol olyan sztárcsapatok mutatkoztak be, mint az FC Barcelona, ​​a Real Madrid, a Liverpool, a Manchester United és természetesen a hazai B. München.

Mi következik a független ajánlatkérés kitöltése után? Az sikeres ajánlatkérés után felvesszük Önöket az AUDI-kupa iránt érdeklődőink közé. Ha rendelkezésünkre állnak a belépőjegyek, e-mailben kapcsolatba lépünk Önökkel. Az ajánlatkérés nem egyenlő a megrendelés tényével, ezáltal még nem garantáljuk az eseményre való belépőjegyeket.

Miután megerősítik az Audi-kupa 2024 időpontját, az ajánlat a döntős belépőkre a következőket fogja tartalmazni:

 • BELÉPŐJEGY 2 MÉRKŐZÉSRE 
  • bronzmérkőzés, döntő
 • GARANCIA
  • 2 vagy több személyre történő megrendelés esetén garantáljuk az egymás melletti ülőhelyet az alábbi módon
  • Miért a Focitour.hu? Olvassák el ügyfeleink véleményét
 • ÜGYFÉLSZOLGÁLAT
  • a mérkőzés előtt részletes információkat küldünk, beleértve az aktuális látogatási feltételeket, hogy stresszmentesen élvezhessék a mérkőzést
  • kérdés esetében állunk rendelkezésre- lépjenek velünk kapcsolatba

TIPPÜNK

 • Szeretnék gondtalanul élvezni a mérkőzést? Válasszák komplett utazási csomagunkat
 • Több információra van szükségük? A leggyakoribb kérdésekre ITT találja a választ.
 • Vásároljanak futballcipőket, mezeket és labdákat kedvezményesen a 11teamsports-tól. Keressék fel webáruházukat ezen a linken keresztül, vagy a vásárlás megerősítésekor adják meg a FOCITOUR akciós kódot