Így fog kinézni az utazás 2021-ben. A FociTour.hu ügyfelei mindig előnyben lesznek

A következő bejegyzés elolvasása 3 percet vesz igénybe, frissítve 2021.04.21

Éljen a pénzvisszafizetési garanciával, amit utazási irodánk ígér, és hagyja ránk az idegenforgalomban állandó jelleggel fennálló változásokkal kapcsolatos aggodalmakat! Jelen bejegyzésben megtalálja a válaszokat arra a három leggyakoribb forgatókönyvre, amelyek hatással lehetnek a 2021-ben tervezett sporteseményekre.

Számít a véleménye. Kérjük, töltse ki rövid kérdőívünket, megjutalmazzuk érte!

#1: NÉZŐK NÉLKÜLI MÉRKŐZÉS

Ez volt a leggyakoribb forgatókönyv 2020-ban. Az országok határai többnyire nyitva álltak, a repterek az év nagy részében működtek, de a mérkőzések szervezői úgy döntöttek, hogy kirekesztik a szurkolókat a lelátókról. 2021-ben is számolunk ezzel a lehetőséggel, éppen ezért minden FociTour ügyfél számára nyitva áll a lehetőség az utazás megrendelése előtt a következőkre:

a) Élvezni az utazást a sporteseményen való részvétel nélkül is. A belépőjegy árát automatikusan visszafizetjük. A sok lemondott találkozó, ünnepség és kirándulás után igazán megérdemel néhány nap kikapcsolódást távol az otthonától. Idegenvezetőink készen állnak olyan programkínálatot összeállítani, amely során élvezheti a tökéletes pihenést vagy éppen feltöltődhet energiával a következő hónapokra.

b) Új időpontban elutazni. Az utazás megrendelésekor ellenőrizzük, hogy milyen lehetőségek állnak nyitva az utazás módosítására az eredeti dátumot vagy helyszínt illetően, és kiszámoljuk a pótdíját az esetleges új repülőjegy árának. A szálloda és a belépőjegy árát automatikusan megtérítjük, vagy cserébe kiállítunk egy vouchert a jövőbeni felhasználásra.

#2: TILOS AZ UTAZÁS

a) A lockdown a nemzetközi (és gyakran helyi) közlekedés leállítását/ korlátozását jelenti. Ebben az esetben is automatikusan visszatérítjük a szállodaért kifizetett összeget és a sporteseményre szóló belépőjegyet, vagy utalványt állítunk ki a jövőben egy alternatív út megvásárlásához.

A légitársaságok a repülőjegy értékét többnyire jóváírják más kredit formájában a későbbi felhasználásra. Örömmel segítünk ennek a kreditnek a felhasználásában és a megfelelő alternatív utazás kiválasztásában, amint az utazási korlátozás megszűnik. Ezzel és a szállodaért, valamint belépőjegyért fizetett összeggel együtt az út teljes ára visszatérítésre kerül Önnek.

b) Az utas nem vehet részt az utazáson. Az objektív okokat, amelyek miatt az utazás résztvevője nem utazhat, a speciális utazási biztosításunk fedezi. A szokásos utazási biztosítás fedezete mellett az utazás árának akár 90% -áig történő lemondását is tartalmazza. Az utazás lemondása előre nem látható körülmények miatt, a biztosított személyen kívül eső körülmények miatt (pl. betegség, beleértve a COVID-19-et, baleset, autóbaleset a repülőtér felé vezető úton).

És végül, de nem utolsósorban a legkívánatosabb forgatókönyv – hogy minden tervezett utazás az elképzelések szerint valósuljon meg. 

#3: A STADIONOK KAPACITÁSÁNAK MEGVÁLTOZÁSA

2021 eleje óta a sportesemények szervezői megpróbálják a lelátók egy bizonyos %-át megnyitni a szurkolók számára. A kedvező körülményeknek köszönhetően az Australian Openen kezdetben 30% és a torna végére már a lelátók 50%-át megnyitották a nézők számára, az FA-kupa áprilisi elődöntőjét 4000 szurkoló élvezhette és a döntőre minimum 10 000 nézővel számolnak.

Az Ön foglalása és a sportesemény dátuma között megváltozhat a stadion kapacitása. Csökkentés esetén bizonyos számú jegy törlésre kerülhet, beleértve az Öné is.

Ebben az esetben az #1-es opció lép életbe. Élvezheti az utazást a sporteseményen való részvétel nélkül, vagy választhat egy alternatív utazási dátumot.

És végül reményeink szerint a 2021-es forgatókönyv és kívánság egyben – hogy minden tervezett utazás az elképzeléseink szerint menjen végbe. Minden igényes sportrajongó vagy utazó megérdemli tekintettel a nehéz és embert próbáló 2020-as évre.