Érdekel minket a véleménye. Mondja el és megjutalmazzuk!

A következő bejegyzés elolvasása 3 percet vesz igénybe.

Manapság normális körülmények között élvezhetnénk a Bajnokok Ligáját és a hétvégi rangadókat Milánóban, Londonban vagy Manchesterben. Ehelyett a stadionok üresek, és kedvenceiket a tévében tudjuk csak nézni.

Mi ezekben az időkben sem tétlenkedünk, és a szabad kapacitásainkat szolgáltatásaink fejlesztésére használjuk. Továbbra is felelősséget érzünk ügyfeleink, a közösségi hálózataink rajongói és minden olyan utazó iránt, akik szeretnék felfedezni a világot és beteljesíteni álmaikat, hogy élőben szurkolhassák végig kedvenc csapatuk mérkőzését.

Ha van szabad 5 perce, akkor Ön is segíthet nekünk, és elmondhatja véleményét utazási szokásaival kapcsolatban, hogy a jövőben az Ön igényeinek megfelelően is tudjuk alakítani kínálatunkat.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET

MIRE SZOLGÁLNAK A VÁLASZAI?

Utazási irodánk már 2008 óta működik, és működésének egyik alapját az ügyfelek visszajelzései jelentik, melyek alapján tudjuk alakítani a meccsjegyek, fociutak és ajándékutalványok kínálatát. Nagyon örülünk, hogy az elégedett ügyfeleink referenciái is segítették a szolgáltatásaink iránt érdeklődőket a döntéshozatalban.

JUTALMUL CSERÉBE

A kérdőív kitöltésével szimbolikusan Ön is a FociTour.hu tagjává válik. A kérdőív néha jó móka, és kitöltésével kellemes emlékeket is felidézhetünk, valamint jó célt is szolgálunk vele.

Minden kitöltőnket ajándékban részesítjük a Fan Shopunkban, illetve további 15 díjat is kisorsolunk, melyek egy-egy ajándéktárgyat jelentenek. A részleteket e-mailben küldjük a kitöltést követően.

KITÖLTÖM A KÉRDŐÍVET ÉS SEGÍTEK