airplane Utazások Crvena Zvezda mérkőzésekre – kosárlabda

*ELŐREGISZTRÁCIÓ*

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljuk a Crvena Zvezda mérkőzései iránt érdeklődőket!

Töltsék ki a független ajánlatkérő űrlapot, és HA rendelkezésünkre állnak az eseményre szóló belépőjegyek, értesíteni fogjuk az ajánlat részleteiről.

A Crvena Zvezda 2023/2024-es hazai mérkőzései:

Mi következik a független ajánlatkérés kitöltése után? Az sikeres ajánlatkérés után felvesszük Önöket a Crvena Zvezda mérkőzései iránt érdeklődőink közé. Ha rendelkezésünkre állnak a belépőjegyek, e-mailben kapcsolatba lépünk Önökkel. Az ajánlatkérés nem egyenlő a megrendelés tényével, ezáltal még nem garantáljuk az eseményre való belépőjegyeket.

TIPPÜNK

 

 

Crvena Zvezda Belgrád Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Március 9-én voltunk Belgrádban a Crvena Zvezda-Partizán meccsen. Tökéletes volt a szervezés, ragyogó helyre szólt a jegy, az élmény pedig fantasztikus volt. Csak javasolni tudom mindenkinek, aki szereti a focit.
    Joó Gábor | Crvena Zvezda - Partizan Belgrád | 2024.03.09
  • Nagyon szimpatikus szervezés volt. Régóta motoszkált már az agyamban ennek a derbinek a megtekintése, de ha nincs ez a szervezés, lehet sose fogok elmenni. Az utazás nagyon zökkenőmentes, dinamikus volt. A csoportkísérő hozzáállása, segítőkészsége előtt le a kalappal, nagyon korrektül állt hozzánk. Köszönöm hogy részt vehettem ezen élményen.
    Pozsonyi András | FK Partiztan - Crvena Zvezda | 2022.08.31