Real Madrid – B. München

Fantasztikus meccs várható a Santiago Bernabéuban! Egyedülálló lehetőségük van átélni a stadion fantasztikus hangulatát. Vajon Ronaldo nélkül meddig jut a madridi csapat?

Repülőút a Real Madrid – B. München mérkőzésre már 319.000,- forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Madridba (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Csoportkísérőt Madridban (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

Madrid – a Spanyol királyi család székhelye és a Reálnak köszönhetően, az európai foci krémjének otthona. Madrid viszont nem csak, a Galaktikusokról szól. Utazzon velünk és a fantasztikus foci élményen kívül megismerheti a város turisztikai látványosságait.

madrid mesto

A kirándulást az Ön kívánsága szerint érdekes programokkal tudjuk kiegészíteni: Flamenco táncosok fellépésePrado múzeumbika viadal megtekintése a híres Ventas arénában, vasárnapi bolhapiac az óváros utcácskáiban – El Rastro.

Fényképalbum Madridról

Csoportkísérőinkkel megismerheti Madrid történelmi központját, meglátogathatja a híres Santiago Bernabeu stadiont és ajándékot vásárolhat szeretteinek a Real Madrid fanshopjában. Sportrajongók számára a hétvégét színesebbé tehetjük különböző sportesemények megtekintésével is. Népszerü a kosárlabda, teremfoci és természetesen a többi madridi focicsapat mérkőzései: Getafe, Rajo Vallecano, Atletico Madrid.

Az egész utazást a kiegészítő programokkal együtt úgy megszervezzük, hogy Ön gondtalanul élvezhesse a madridi foci hétvégét.

Cikk a Santiago Bernabeu stadionról

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

 

Real Madrid, B. München Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • A párom 40-dik születésnapjára kapta az utat, hogy élőben is részt vehessen egy meccsen és szurkolhasson a kedvenc csapata stadionjában (Arsenal-Real Madrid legends). A hétvége szuper volt, minden igényt kielégítő. Az Önök szervezése és segítsége nélkül nem sikerülhetett volna ilyen gördülékenyen. Az utazás rendben volt, a szállás várakozásainkon felül (központban és nagyon kényelmes volt), a meccs és a stadion élmény pedig leírhatatlan. Apró nehézséget sajnos a nyelvtudás hiányossága jelentett részünkről, ezért is volt hatalmas segítség számunkra az Önök munkája. De végül mindent megtaláltunk gond nélkül, és még egy rövid városnézés is belefért a programba. 🙂 Ezúton is köszönjük minden Kollégájuknak, akik részt vettek az utunk szervezésében! Csak ajánlani tudom mindenki számára, hogy hasonló utazásaik során Önöket válasszák. Remélem, hogy a közeljövőben még nekünk is lesz lehetőségünk hasonló utazásra Önökkel!
  Tuza Eszter | Arsenal-Real Madrid | 2018.09.08
 • 2018 március 3-án a Real Madrid - Getafe mérkőzés túráján vettem részt a céggel. Végig tartottuk a kapcsolatot a szervezőkkel és minden segítséget megadtak, hogy jól érezzük magunkat. Profi volt a szervezés, gyönyörű a szálloda, könnyű volt a bejutás a mérkőzésre.Egyetlen hiba történt, hogy a szálloda adminisztrációs hiba miatt nem találta a reggeli befizetésünket, viszont a szervezők és az idegenvezetőnk azonnal segített és megoldotta a problémánkat. Nagyon jól esett a segítőkészség. Csak ajánlani tudom a FociTour-t. Biztosan fogunk még velük utazni.
  Gátti Artúr | Real Madrid - Getafe | 2018.03.03

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk.Tudta, hogy: A Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett.A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban.A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele.Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk!Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki.Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.