Real Madrid – B. München

A bajnok csapat újabb sikerekre szomjazik, így az ellenfelek védelme komoly feladat előtt áll! Utazzon velünk a Madrid – Bayern mérkőzésre! Az egész világ figyelni fogja az összecsapást! 

Árajánlat a Real Madrid – B. München belépőjegyekre már 119.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

  • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők)
  • Magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
  • Segítő szolgáltatást a mérkőzés helyszínén
  • Nonstop ügyfélszolgálatot

***AJÁNLAT A KOMPLETT CSOMAGRA***

A belépőjegyeket mindig párosával egymás mellett garantáljuk. Többféle kategóriájú jegy áll rendelkezésre: alap kategóriájútól a legelőkelőbb VIP páholy jegyekig. Árajánlatainkat a különböző típusú jegyekre szívesen elküldjük Önnek. Kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK.

real_750x500_HU NEW

A belépőjegyeket megegyezés szerint átadhatjuk Önnek személyesen, elküldhetjük gyors szolgálattal vagy átvehetők a madridi szállodában is. A Real Madrid mérkőzéseire tudunk biztosítani különálló, páros, és csoportos jegyeket is különböző árkategóriákban.

Fényképalbum Madridról

Szívesen szervezünk személyre szabott kirándulást az Ön igénye szerint (repülőjegy, tartózkodás hossza, szálloda kiválasztása, belépőjegy kategóriája, helyszíni kiegészítő programok)

 

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat a focijegyekről, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK