Olaszország – Portugália (busszal)

Az európai válogatottak az első alkalommal megrendezésre kerülő Nemzetek Ligája keretein belül veszik fel a harcot. Ronaldoval az élen látogat a San Siroba a portugál válogatott. Tartsanak velünk a presztízses mérkőzésre!

Autóbuszos utazás az Olaszország – Portugália mérkőzésre már 35.000 Forinttól/fő

Az ár tartalmazza:

  • utazást komfortos busszal Milánóba és vissza
  • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérhetőek
  • Csoportkísérőt Milánóban
    • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
  • Nyereményjátékot a busz fedélzetén
  • Non stop ügyfélszolgálatot
    *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

*** Repülős utazás ajánlata ***

Programajánló: ( ha szombaton játszák a mérkőzést)

péntek: Indulás Pozsonyból az esti órákban.

kedd: Érkezés Milánóba a délelőtt folyamán. Szabad program, később egyéni vagy csoportos átvonulás a csoportkísérővel a stadionhoz, Olaszország – Portugália mérkőzés megtekintése. A meccs után felszállás a buszra, indulás vissza Pozsonyba.

Választható programok: Szívesen intézünk helyi attrakciók megtekintéséhez szükséges belépőjegyeket is (például: Milánói Dóm, Operaház La Scala, hop-on hop-off autóbusz, stb.) vagy ajánlunk ingyenes látnivalókat ( Sforzesco vár, Navigli negyed éttermekkel, Vittorio Emanuele II.  Galleria, milánói fanshopok)

szerda: érkezés a reggeli órákban Pozsonyba

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

Csapatokról

Olaszország

Az olasz labdarúgó-válogatott (röviden olasz válogatott) Olaszország nemzeti csapata, amelyet az Olasz Labdarúgó-szövetség (olaszul: Federazione Italiana Giuoco Calcio) irányít. A csapat beceneve az Azzurri (azúrkékek) vagy a Squadra Azzurra (azúrkék csapat). Történetük során négyszer hódították el a világbajnoki címet (1934, 1938, 1982, 2006) egyszer az Európa-bajnoki címet (1968) valamint egyszer az Olimpia-bajnoki címet (1936). Emellett kétszer megnyerték a Közép-európai kupát is.

Portugália

Portugália először 1966-ban szerepelt világbajnokságon és akkor a harmadik helyen végzett. Mindmáig ez a világbajnokságokon elért legjobb eredménye. Azóta mindössze hat alkalommal sikerült kijutniuk (1986, 2002, 2006, 2010, 2014, 2018, 2022). Európa-bajnokságon először 1984-ben vett részt. Történetük legnagyobb sikerét 2016-ban érték el, amikor megnyerték az Európa-bajnokságot. Győzelmükkel részvételi jogot szereztek a 2017-es konföderációs kupára. Az UEFA Nemzetek Ligája első kiírását, a 2018–19-est megnyerték.