NÉMETORSZÁG – FRANCIAORSZÁG (autóbusszal)

Ezúttal a teltházas Allianz Arenában lehet szemtanúja a z utolsó két világbajnok összecsapásnak!

Autóbuszos utazás a Németország – Franciaország mérkőzésre már 29.000,-forinttól

Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal Münchenbe
  • A busz Pozsonyból fog indulni
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (rövid oldal)
  • magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Idegenvezetői szolgáltatást Münchenbe
  • Csoportos kirándulásaink  tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. Idegenvezetőink/kísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
 • Nereményjátékot az autóbuszon

*Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

 

Programajánló (ha csütörtökön játszák a mérkőzést):

csütörtök: Indulás Pozsonyból reggeli órákban. Érkezés Münchenbe dél körül. Opcionális program, később egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése. A mecs után talákozó az autóbusznál és indulás Pozsonyba.

Opcionáis program: Szivesen intézünk helyi atrakciók megtekintéséhez szükséges belépőjegyeket is (például: Mariensplatz és a városháza megtekintése, Olimpia stadion, BMW múzeum, stb.)

péntek: kora reggeli órákban érkezés Pozsonyba

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK

Csapatokról

Németország

A német labdarúgó-válogatott (németül: Die deutsche Fußballnationalmannschaft) Németország nemzeti csapata, amelyet a Német Labdarúgó-szövetség (németül: Deutscher Fußball-Bund, DFB) irányít. Németország egyike a világ legsikeresebb válogatottjainak. Négy alkalommal nyerték meg a világbajnokságot és három alkalommal az Európa-bajnokságot. Emellett a világ egyik legkiegyensúlyozottabb válogatottja is, a három világ- és kontinensbajnoki cím mellett négyszer voltak vb ezüstérmesek, háromszor Eb ezüstérmesek, valamint négy alkalommal szereztek bronzérmet a világbajnokságon, háromszor pedig az Európa-bajnokságon.

Franciaország

A francia labdarúgó-válogatott Franciaország nemzeti csapata, amelyet az Francia Labdarúgó-szövetség (Franciául: Fédération Française de Football) irányít. Természetesen a Tricolore (Franciaország zászlaja) után a nemzeti válogatott tradicionális színei: a kék, a fehér és a vörös. Franciaország egyike volt annak a négy európai országnak, amely részt vett a legelső labdarúgó-világbajnokságon 1930-ban és egyike annak a nyolc nemzetnek, amelynek sikerült elhódítania a világbajnoki trófeát. A franciáknak ez hazai közönség előtt 1998-ban sikerült, ahol a döntőben Brazíliát győzték le 3–0 arányban. Az Európa-bajnokságon két alkalommal: 1984-ben Michel Platini és 2000-ben Zinédine Zidane vezérletével végeztek az első helyen. Miután 2001-ben a Konföderációs-kupát is sikerült elhódítaniuk, Argentínával egyetemben ők lettek az egyetlen nemzet, melynek sikerült megnyernie a FIFA által szervezett három legrangosabb sorozatot, A világbajnokságot, a konföderációs kupát és az olimpiát.