Ajándékutalvány – egy tökéletes meglepetés minden focirajongónak

Mindenki számára ismerős lehet a helyzet: a szokásos posta között megjelenik egy meghívó egy kedves barát születésnapja alkalmából. Az ünnepelt egy nagyon jó barát, és Ön már örül a bulira, amikor rájön, hogy van egy kis bökkenő a dologban. Milyen ajándékkal lehet kedveskedni valakinek, aki mindent meg tud venni, amire szüksége van? Klasszikus ötlet lehet egy üveg bor. Most kínálkozik azonban egy másik lehetőség is.

Mi lenne, ha most az ünnepeltet egy feledhetetlen élménnyel ajándékozná meg? Természetesen nem beszélünk semmi extrémről, amikor az ember adrenalin szintje a magasba szökken. Sokkal inkább figyelmébe ajánljuk foci kirándulásainkra szóló ajándékutalványainkat.

dp_uprimna radost dp_radost pokracuje

Az ember azt gondolná, hogy bárki vehet magának egy fociutat, de be kell hogy lássuk, hogy ez nem teljesen így van, és számos rajongó egész életében arra vágyik, hogy kedvencét láthassa élőben is. Ön az ajándokutalvánnyal tehát nem csak ajándékoz, hanem álmokat valósít meg. A felhasznált ajándékutalvány pedig később gyakran a falon köt ki bekeretezve.

barca - otec a syn (darcek od matky) image004 selfie5

Akármennyire is összetettnek tűnhet, az ilyesfajta kirándulás megszervezése csak percek kérdése, amennyiben úgy dönt, hogy a szervezést szakemeberekre bízza, elég egy erre specializált utazási irodát kiválasztania.

Az ünnepelt döntheti el, hogy melyik mérkőzésen szeretne résztvenni

Az utalvány szólhat vagy egy konkrét meccsre, vagy ráhagyhatja a döntést az ünnepeltre. Ha az első lehetőség mellett dönt, pontosítanunk fog kelleni a részleteket (indulás időpontja, szálloda típus, kísérő programok stb.). Lehetőséget kínálunk egy általános utalvány megvételére is. Ebben az esetben, elég eldöntenie, hogy milyen összegben szeretné az utalványt ajándékozni. Sőt mi több, az utalványokat személyre szabjuk, így az ajándéka még inkább eredetibb lessz.

Upravená fotka do wordpressu

A foci kirándulás nemcsak a stadiont uraló hangulat átelését jelenti, hanem annál sokkal többet. A város, a környék hangulata is részét képezik. Csak el ne tessék felejteni a fényképezőgepet, melyet az Old Traffordban, Camp Nouban vagy San Siróban biztos használni fog.

Ha felkeltettük érdeklődését ajándékutalványaink iránt, felveheti velünk a kapcsolatot e-mailben vagy telefonon. Biztos lehet benne, hogy így ajándéka eredeti lesz, és sosem marad feledésben a hagyományos ajándékok mellett.

Teljeskörű kirándulások ITT