bus FC Barcelona – Real Madrid (Szuperkupa autóbusszal – ALAP)

*** ILYEN AJÁNLATUNK MÉG NEM VOLT: Autóbusszal a híres El Clasicóra! ***

Hölgyeim és uraim, itt a leghíresebb spanyol derby. Az El Clasico felvillanyzott légköre egy életre szóló felejthetetlen élményt nyújthat Önnek is. Utazzon velünk Katalóniába és váltsa valóra álmait!

Autóbuszos utazás az FC Barcelona – Real Madrid mérkőzésre már 99.000,-forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Utazást kényelmes autóbusszal
 • Szállást 1 éjszakára 2*/3* barcelonai szállodában (szombatról vasárnapra)
 • 3.kategóriájú belépőjegyet (a mérkőzést augusztus 13. fogják lejátszani) – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
  • Felárak: 2. kategória: 15.000,-ft/db, 1. kategória: 45.000,-ft/db, Premium kategória: 87.000,-ft/db
  • A Focitour.hu 2014. júliusától az FC Barcelona hivatalos partnere a mérkőzésjegyek árusításában
 • Idegenvezetői szolgáltatást
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre
  • Referenciók / Rólunk
 • Nonstop ügyfélszolglatot
  *Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető

*Autóbuszos utazás az FC Barcelona – Real Madrid mérkőzésre már 119.000,-forinttól*

fc barcelona el clasico messi ramos

Az utazá programja: A mérkőzést augusztus 13. fogják lejátszani

Péntek 11. 8.: indulás reggeli órákban Pozsonyból. Kényelmes utazás rendszeres pihenőkkel (az út kb. 24 órás)
Szombat 12. 8.: délelőtt érkezés Barcelonába. Szabad program (például műemlékek látogatása, strandok, üzletek, stadion megtekintése). Később a mérkőzés megtekintése, miután csoportos vagy egyéni átvonulás a szálodába.
Vasárnap 13. 8.:12:00-ig kijelentkezés a szállodából. Szabad program, például fürdés a barcelonai strandon, este a mérkőzés megtekintése és utánna indulás Barcelonából.
Hétfő 14. 8.: délutáni órákba visszaérkezés Pozsonyba.

barcelona psg messi

Ne habozzon meglátogatni Gaudi és a foci színpompás városát! A barcelonai kirándulás alatt megismerheti a város jellegzetességeit, mint a Sagrada Familia-tPark Güell-t, a híres La Rambla sétányt varázslatos utcácskáival, a vacsorát pedig egy tipikus spanyol étteremben ajánljuk eltölteni.

Az FC Barcelóna elválaszthatatlan része a városnak. Mottójuk “Több mint klub” nem csak szimbólum, de valóban a Katalánok életelve. Bizonyíték erre minden egyes eltöltött másodperc Európa legnagyobb – 99 ezer férőhelyes stadionján – Camp Nou, a klub múzeumában illetve a stadion megtekintése a VIP páholyoktól a gyepszőnyegig.

camp nou fotbaltou futbaltour

Barcelona viszont nemcsak futbal, hanem teremfoci, kézilabda és kosárlabda óriás is. Idegenvezetőink örömmel megszervezik ezen atraktív sportrendezvényeken való részvételét is.

Fényképalbum az El Clasicóról Barcelonából /// Fényképalbum az EL Clasicóról Madridból

barcelona19

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK

https://www.youtube.com/watch?v=I-opYflr_o4

 

 

FC Barcelona, Real Madrid Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • 2024.04.21-én voltunk az El Clásicon, Madridban. A szervezés pontos és szuper volt, mindig mindenről időben értesültünk. Kifejezetten hálásak vagyunk azért is, hogy sikerült elintézni, hogy mind az 5-en egymás mellett tudtunk ülni! Köszönjük FociTour! Hala Madrid!
  Bodorkos Ádám | Real Madrid - FC Barcelona | 2024.04.21
 • Real Madrid - Barcelona El Clásico szuper rangadót néztük a FociTour szervezésében. A szervezés és az ígért belépőjegy teljesen rendben volt. A tájékoztatás szintén oké volt. Ajánlani tudom a Foci Tourt!
  Maczkó Gábor | Real Madrid - FC Barcelona | 2024.04.21

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk. Tudta, hogy a Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett. A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban. A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.