Crvena Zvezda – B. München (busszal)

Bajnokok Ligája Belgrádban, ahol a bajorok a vendégek, és ahol nemcsak a játákosok diktálnak kemény tempót, de a szurkolók is beleadnak mindent a csapatuk buzdításába. Több, mint foci!

Buszos utazás a Crvena Zvezda – B. München mérkőzésre 29.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM 

SZERDA:
Indulás Budapestről hajnalban.
Érkezés Belgrádba a délután folyamán.
Este a Crvena Zvezda – B. München mérkőzés megtekintése.
A meccs után indulás vissza Budapestre.
FONTOS: A meccsre szigorúan tilos Bayern München szurkolói öltözékben menni!

CSÜTÖRTÖK:
Érkezés Budapestre kora reggel.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

 

 

 

Crvena Zvezda Belgrád, B. München Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Nagyon szimpatikus szervezés volt. Régóta motoszkált már az agyamban ennek a derbinek a megtekintése, de ha nincs ez a szervezés, lehet sose fogok elmenni. Az utazás nagyon zökkenőmentes, dinamikus volt. A csoportkísérő hozzáállása, segítőkészsége előtt le a kalappal, nagyon korrektül állt hozzánk. Köszönöm hogy részt vehettem ezen élményen.
    Pozsonyi András | FK Partiztan - Crvena Zvezda | 2022.08.31
  • Köszönjük a remek túrát, nem csalódtunk Belgrádban, sem a belgrádi rangadóban! Terveink szerint februárban visszatérünk. Külön kiemelném a kísérőnket Latyak Adoniszt, aki mindenben a segítségünkre volt és remek sztorikat mesélt nekünk az egész utazás alatt, vajdasági magyarsága kapcsán a szerb fociról és az országról.
    Nyárasdi Zsombor | Partizan - Crvena Zvezda | 2019.09.22

Csapatokról

Crvena Zvezda Belgrád

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.