Anglia – Olaszország (repülővel)

Az angol válogatott az Európa Bajnokságra hazai földön kezdi a felkészülést. Élvezze a mérkőzést a Wembley-ben!

Repülőút az Anglia – Olaszország mérkőzésre 99.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM (ha pénteken játszák a mérkőzést)

PÉNTEK:
Elutazás Londonba kora reggel.
Érkezést követően check-in a szállodában (szoba elfoglalása 14:00-tól).
Szabad program, városnézés.
Később az Anglia – Olaszország mérkőzés megtekintése.

SZOMBAT:
Kijelentkezés a szállodából (legkésőbb 12:00-ig).
Szabad program, városnézés.
Este indulás Budapestre.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

TIPPEK

Reptéri transzfer, belépők a város helyi nevezetességeihez és egyéb sporteseményre, ingyenes programlehetőségek

Az utazás hossza, felszállás helye és a szálloda igény esetében változtatható. Személyre szabott ajánlatért forduljon munkatársunkoz!

Csapatokról

Anglia

Az angol labdarúgó-válogatott Anglia nemzeti csapata, amelyet a Labdarúgó-szövetség (The Football Association), Anglia labdarúgó-szövetsége irányít. Anglia rendelkezik az egyik legidősebb válogatottal Skóciával egyetemben. Ezen két csapat játszotta a labdarúgó történelem legelső válogatott mérkőzését 1872. november 30-án. Hazai mérkőzéseiknek általában a londoni Wembley Stadion szokott otthont adni. Anglia egyike azon nyolc nemzetnek, akiknek sikerült megnyerniük a labdarúgó-világbajnokságot. Mindez 1966-ban hazai környezetben történt, amikor az NSZK csapatát győzték le 4–2 arányban hosszabbítás után.

Olaszország

Az olasz labdarúgó-válogatott (röviden olasz válogatott) Olaszország nemzeti csapata, amelyet az Olasz Labdarúgó-szövetség (olaszul: Federazione Italiana Giuoco Calcio) irányít. A csapat beceneve az Azzurri (azúrkékek) vagy a Squadra Azzurra (azúrkék csapat). Történetük során négyszer hódították el a világbajnoki címet (1934, 1938, 1982, 2006) egyszer az Európa-bajnoki címet (1968) valamint egyszer az Olimpia-bajnoki címet (1936). Emellett kétszer megnyerték a Közép-európai kupát is.