Öt ok, hogy miért London a legjobb focis úticél most a világon

Olvasási idő: 4 perc

A világ legjobb labdarúgói és legkiemelkedőbb csapatai mellett a legenyhébb intézkedések – Ezek a fő indokok, hogy jelenleg Londont nevezzük a legjobb focis úticélnak. Nézzünk öt okot, hogy miért is érdemes elutazni a világfutball fővárosába.

Érdekességek és nyereményjátékok a sport világából a Facebook vagy az Instagram oldalainkon

#1 Pofonegyszerű beutazás

Nagy-Britannia ebből a szempontból példaként szolgálhat mindenki számára. Elsőként töltötték meg újra a stadionokat, jelenleg a Premier League mérkőzései minden városban teljes kapacitással zajlanak, így egészen biztosan valódi focihangulat várja majd önöket.

Az oltott személyek jelenleg az országba és a stadionokba is fennakadás nélkül juthatnak be, nincs sem karantén, sem tesztkötelezettség. A szigetországban viszont már az oltatlanokra is gondoltak, akiknek egy antigén- vagy PCR-teszt elég, a karanténkötelezettség már rájuk sem vonatkozik. A 18 év alattiakra azok a feltételek vonatkoznak, mint az oltottakra.

Az aktuális beutazási feltételeket országok szerint ebben a cikkünkben összegezzük.

Forrás: Iliffe Media

#2 A foci fővárosa

A szezon folyamán szinte nincs olyan hétvége, hogy Londonban ne rendeznének legalább egy Premier League-mérkőzést. Jelenleg hat élvonalbeli csapata van az angol fővárosnak: az Arsenal, a Christian Eriksennel megerősített újonc, a Brentford, a BL-címvédő Chelsea, a Crystal Palace, az Antonio Conte által dirigált Tottenham Hotspurs és a nagy múltú, remek szurkolókkal rendelkező West Ham United. Mit ne mondjunk, van miből válogatni.

Itt megnézhetik aktuális ajánlatunkat a Premier League meccseire.

Forrás: skynews.com

#3 Remek last minute árak

Az olcsó londoni repülőjegyeknek köszönhetően az utóbbi hetekben mi is olcsóbban kínáljuk utazásinkat, elsősorban a last minute akciókkal.

Jelenleg a West Ham, az Arsenal és a Chelsea találkozóira is remek árakon juthatnak el. Ha szeretné jobban megismerni Londont és akár egy igazi MMA-estén is részt venne, akkor az UFC Fight Night is önre vár, de a Wimbledonban rendezendő legendás tenisztornára is eljuthat velünk.

Nézze meg ajánlatainkat:

Arsenal – Liverpool (repülővel): 2022. március 16.

UFC Fight Night: London (repülővel): 2022. március 19.

Manchester United – Norwich (repülővel, húsvétkor): 2022. április16.

Boksz: Tyson Fury VS. Dillian Whyte: London (repülővel): 2022. április 23.

Wimbledon (repülővel, 2 éjszaka): 2022. június 27.

#4 A legkeresettebb úticél

Az Egyesült Királyság fővárosa a foci és a sportesemények mellett is számos olyan látványossággal rendelkezik, amelyet nem érdemes kihagyni. Tapasztalt csoportvezetőink úgy ismerik Londont, mint a tenyerüket, így bármilyen ötletük megvalósításában rendelkezésre állnak.

Kiemelten ajánljuk az ingyenesen látogatható helyeket, mint a Westminsteri apátság, a British Museum, a St. James’s Park vagy a méltán híres piac, a Borough Market. E mellett szívesen segítünk belépőjegyek beszerzésében a London eye-ra vagy például a Madame Tussauds múzeumba.

#5 Kihagyhatatlan stadionok

Amennyiben valamelyik stadionban nem rendeznek meccset, akkor kihagyhatatlanok a stadiontúrák, amely során olyan helyekre is bejuthatnak, ahová máskor nem. A klub által képviselt filozófiát és a szurkolók életérzését is megismerhetik a klubmúzeumok és a játékosok öltözőinek bejárásával, de leülhetnek akár a kispadokra, vagy a sajtótájékoztatók helyszíneire is.

Kiemelten ajánljuk a Wembley körbejárását, amely az angol futball bölcsője és a válogatott örökös otthona.

Forrás: musement.com

Összeállította: Elek Zoltán