Mi lehet a legrosszab, ami Barcelonába érheti? Esetleg megázhat

Egész biztosan hallott már a mostani szituációról Katalóniában. Az epicentrum természetesen Barcelonában van, ami az ügyfeleink egyik kedvenc utazási célpontja. Ha Ön azon töpreng, hogy megéri-e kiutazni a napsutéssel teli városba, lehet, hogy most egy kicsit segíteni tudunk a döntésben.

Mi történt Katalóniában?

Katalónia, Spanyolország egyik autonóm közössége, már hoszú évek során harcol a függetlenségéért. Nagyon sokan támogassák a függetlenséget, de sokan inkább azt szeretnék, hogy a terület továbra is Spanyolország réssze maradjon.

A népszavazás napjára, október 1., az FC Barcelona – Las Palamas mérkőzés volt betervezve. Az utazásunk során minden zökkenőmentesen zajlott, pár percel a mérkőzés előtt jött egy hír, hogy a meccset zárt kapuk előtt játszák.

A FociTour utasai mindent láttak Barcelonábol, a legfontosabbat viszont sajnos nem. Miután haza érkeztek, mindent megtettünk azért, hogy az álmokat mégis valóra tudjuk majd váltani. A kártérítés természetes volt, de a csalódott utasoknak ajánlottunk egy pótutazást is.

Az FC Barcelona hivatalos partnereként nem hijányozhatunk egy hazai Barca mérkőzésen sem, és már a következő meccsen több utasunk is elutazott a Barca Las Palmas mérkőzésre. Ezt követően az Olympiakos elleni meccsre is több tizen utaztak.

Mi történhet Barcelonában?

Az igazság szerint nem csak negatívumok merülnek fel a jelenlegi szituációval kapcsolatosan. Ami megnyugtató az az, hogy a katalánok se szeretnék, hogy a helyzet elfajuljon. A csáládtagjaink biztonsága a legfontosabb.

A barcelonai turistaparadicsom nem szeretné, hogy a világ egy veszélyes helynek bélyegezze. A Las Palmas elleni mérkőzésen már nem változtathatunk, de nem valószínű, hogy újra megtörténne ilyesmi.

Természetes dolog, hogy a Barca játszani akar és a szurkolók is fontosak a hazai lelátókon. November 3. és 5. Között egy érdekes élményben vezettek részt a FociTour utasai. A természet újra megmutatta, hogy Ő az igazi ura a helyzetnek. Mi lehet tehát a legkellementlenebb dolog, amivel Barcelonába találkozhat? Lehet, hogy egy kicsit megázik.

És hogy megéri-e? Minden mindenféleképpen!

Prší-neprší, na Camp Nou fandíme bez prestávky. Klobúk dolu pred fans Blaugranas!

Posted by FutbalTour.sk on Saturday, 4 November 2017