Hogyan zajlik egy tipikus utazás?

Olvasási idő: 2 perc

Ha felmerült Önökben a kérdés, hogyan is zajlik egy utazás a FociTourral, ebben a cikkben igyekszünk mindent bemutatni. Mivel 2008 óta tevékenykedünk a sportrendezvényekre való utaztatás világában, jópár konkrét úti cél esetén otthon érezzük magunkat, és mindent elkövetünk annak érdekében, hogy ezt az érzést továbbadjuk.

Kövesd közösségi oldalainkat, ahol további érdekességeket osztunk meg.
Facebook és Instagram

Csoportos utazásokhoz megbízható, felkészült csoportkísérőket garantálunk

Maga az utazás hivatalosan körülbelül két órával az indulás előtt kezdődik, amikor az utasokból álló csoport (minimum 10 fő) a reptéren találkozik a csoportkísérőnkkel. Mindenről gondoskodik a szervezést illetően, folyamatosan kapcsolatban áll utazási irodánk kollégáival, akik készek reagálni a felmerülő problémákra. Természetesen minden résztvevő megkapja a repjegyét, majd a terv szerint együtt vagy egyénileg indulunk el a reptér biztonsági zónájához, majd a beszállókapuhoz. A leszállás után rögtön egy rövid megbeszélés következik a reptéri csarnokban. A szállodához előre megszervezve minibuszokkal, taxikkal vagy metróval jutunk el.

A helyszín kulcsfontosságú

Amennyiben nincs más megegyezés, az egész csoport a bevált, 3*-os belvárosi szállodában száll meg. A szállodák kiválasztásakor figyelembe vesszük a reptér, illetve a stadion elhelyezkedését. Mindig csak megbízható és ellenőrzött partnerekkel működünk együtt. A szállodákban többféle szobatípus áll rendelkezésre.

Általában egy nappal korábban utazunk a mérkőzés helyszínére. A szállodába való bejelentkezés és egy rövid pihenő után az egész csoport egyezteti a következő programot. Igyekszünk a többség kedvében járni, ugyanakkor figyelembe venni az egyéni igényeket is. Azok, akik nem vesznek részt a közös programban, számíthatnak a csoportkísértő segítségére egyeztetés, térképek biztosítása, belépők, információszerzés és hasonlók formájában.

Evés közben jön meg az étvágy, így van ez a sporteseménekkel is

Érkezés után a leggyakoribb program egy kiváló étel elfogyasztása, majd a stadion megtekintése stadiontúra formájában. Szívesen adunk tanácsot, hogy hol kóstolhatják meg a hagyományos hazai specialitásokat, vagy igényei szerint ajánlunk más éttermet, valamint elkalauzoljuk olyan bevált turisztikai látványosságokhoz is, amelyeket vétek lenne kihagyni.

A stadionlátogatást a csoportkísérő szervezi a mérkőzés napján kívül. A mérkőzés napján egyes létesítmények zárva tartanak a nyilvánosság előtt (öltöző, pályabejárat, kispadok). Az ő feladata elkísérni a csoportot a stadionhoz és biztosítani a belépőjegyeket. A stadionlátogatást az utazás ára nem tartalmazza. Nem mindenkit vonz ugyanis ez a program. Minden város egyedi és különleges helyszíneket kínál:

  • Liverpoolban koncertre megyünk a Beatles-klubba,
  • Madridban meglátogatjuk a bikaviadalokat,
  • Londonban megnézzük a Temze partját,
  • Münchenben élvezzük a hagyományos bajor sör ízét,
  • Barcelonában pedig megcsodáljuk Gaudi műalkotásait.

A csoportkísérő minden városban alapvető információkat oszt meg arról, mit érdemes megnézni az adott helyen. Így mindenkinek elég ideje jut arra, hogy megnézze, ami érdekli.

A fantasztikus légkör magunkba szippantása és a visszaút

A mérkőzés előtt az egész csoport a szálloda recepcióján találkozik, hogy legkésőbb a mérkőzés előtt két órával már a stadion környékén legyünk. Mindenki saját belépőjegyével a kezében hagyja el a szállodát, és a stadionba való belépés előtt meghatározzuk a mérkőzés utáni találkozó helyét és pontos időpontját. Ezután következik a legfontosabb: egy életre szóló sportélmény élőben, fantasztikus hangulatban.

A mérkőzés előtt mindenkinek elég ideje jut majd arra, hogy fényképeket csináljon a lelátókon, és vásároljon a hazai csapat emléktárgyaiból. A mérkőzés utáni visszautat a szállodába az élmények értékelése kíséri, és ha jól ment a hazai csapatnak, a szurkolók énekelnek. A hazaindulás napja ismét az csoportkísérő irányítása szerint zajlik, aki felügyeli a zökkenőmentes kijelentkezést a szállodából, a recepcióról a megbeszélt időpontban történő közös indulást, a reptéri transzfert és magát az indulást. A hazatérés után elbúcsúzunk Önöktől, megköszönjük, hogy részt vettek az utazásunkon. Reméljük, hogy még találkozunk valamikor!

👉 Arról, hogyan rendeljenek tőlünk utazást, ebben a cikkünkben olvashatnak.

15 év tele élményekkel, melyeket ma is együtt élünk meg.
Utazzanak sporteseményekre a FociTourral.