Hogyan rendeljek fociutat?

Sokan kérdezitek, hogyan néz ki a rendelés menete, ha fociútra szeretnétek menni rajtunk keresztül. Ezért készítettük el a következő videót, hogy választ adjunk a leggyakoribb kérdésekre. 

Honlapunkon megtalálhatóak az utazási ajánlataink, melyeket folyamatosan aktualizálunk. Ezenfelül igyekszünk eleget tenni a speciális igényeknek, és olyan utazások megszervezését is vállaljuk, melyek nincsenek fent honlapunkon.

A honlapunkon található mérkőzéseken kívül tudunk biztosítani belépőket helyi rangadókra, VIP belépőket a Barcelona meccsekre, illetve, ha szeretne a görögországi nyaralása alatt focimeccsre is ellátogatni, keressen minket bátran, intézzük a jegyeket!

Honlapunkon található utazási ajánlataink tartalmazzák a repjegyeket, hotelt, belépőket a mérkőzésre és a csoportkísérőt ( csoportkísérőt legalább 10 fős csoport esetében). Minden utazási ajánlatot személyre tudunk szabni. Szívesen intézünk belépőket helyi nevezetességekbe vagy szervezünk csoportos programokat.

Lépjen velünk kapcsolatba, tudassa velünk elképzeléseit! 

Hogyan működik a megrendelés? 

Az első lépés a kapcsolatfelvétel e-mailben vagy telefonon, esetleg a honlapon található Ajánlatkérésre kattintva az utazási vagy belépőjegyes ajánlatnál. Kollégánk 24 órán belül válaszol az ajánlatkérésre. A standard ajánlatot a továbbiakban még testre tudjuk szabni, ki lehet egészíteni egyéb feláras szolgáltatásokkal, mint a stadiontúra, transzfer, reggeli. Az ajánlat elfogadását követően küldjük a proforma számlát, melynek befizetésével biztosítja helyét az utazáson.

Legkésőbb 7 nappal az utazás előtt újra felvesszük Önnel a kapcsolatot, és értesítjük az utazás részleteiről. Az utazásokon tapasztalt csoportkísérők vesznek részt, akikkel folyamatosan tudja tartani a kapcsolatot.