Hogyan rendeljenek utazást a FociTourtól?

3 perc olvasás

Sok futballrajongó kérdezett már minket, mi mindenre van szükség ahhoz, ha utazást szeretnének rendelni egy sporteseményre. A folyamat egyszerű, a részleteket a következő sorokban ismertetjük.

A FociTour utazási iroda 2008 óta szervez futballtúrákat. Egy egész csapat gondoskodik arról, hogy mindenkihez egyéni módon álljunk hozzá. Elérhetőek vagyunk telefonon, e-mailben, a közösségi oldalakon, de a pozsonyi irodánkban is. Igény esetén cégünk telephelyén kívül is tudunk személyes találkozót egyeztetni.

Személyre szabott utak és rendszeres frissítés

Weboldalunkon közzétesszük és rendszeresen frissítjük az összes vonzó és elérhető mérkőzés kínálatát. Ezenkívül bármilyen más mérkőzésre, bármilyen sportágra, a világ bármely pontján tudunk biztosítani utazásokat. Szívesen készítünk személyre szabott ajánlatot egy helyi rangadóra, jegyeket biztosítunk mérkőzésekre az Önök szabadsága alatt, vagy VIP boxot foglalunk Önnek a Santiago Bernabeu vagy az Anfield stadionjában egy céges találkozó keretén belül.

A standard utazási csomagunk tartalmaz mindent, amire szükségük van

  • alapkategóriás belépőjegy
  • retúr repülőjegy
  • szállás
  • ügyfélszolgálat (ha egy utazáson 10 fő vesz részt, akkor biztosítunk helyi csoportkísérőt is)

Különböző lehetőségek állnak rendelkezésünkre ahhoz, hogyan tudjuk utazásaikat a sporteseményekhez igazítani, csak osszák meg velünk elképzeléseiket. Csupán Önökön múlik, mikor és honnan repülnek, hány napot töltenek a mérkőzés helyszínén, milyen típusú és elhelyezkedésű szállodát választanak, vagy melyik lelátóról szeretnék megtekinteni az adott mérkőzést.

  • Ha úgy adódik és lehetőség van rá, az utazást meghosszabbíthatják egy másik mérkőzésen való részvétellel, vagy egyéb sport- és kulturális programmal az időbeosztás szerint. Írják meg nekünk terveiket és mi mindent elkövetünk annak érdekében, hogy megvalósítsuk azt.

Hogyan történik a megrendelés?

  1. LÉPÉS: Lépjenek velünk kapcsolatba telefonon, e-mailben vagy töltsék ki ajánlatkérő űrlapunkat, amelyet minden egyes ajánlatban megtalálnak.
  2. LÉPÉS: Csapatunk egy tagja a lehető legrövidebb időn belül részletes tájékoztatást küld e-mailben. Az alap ajánlatot ezután egyéni igényeihez mérten alakítjuk.
  3. LÉPÉS: A végső ajánlat elfogadását követően a résztvevők adatai (név- és vezetéknév, születési idő, személyi igazolvány/útlevél száma és érvényessége) alapján e-mailben elküldjük Önöknek az utazás árának befizetéséhez szükséges számlát és a szerződést is.

A számla (előleg) kiegyenlítés után az utazás hivatalosan visszaigazolásra kerül. Legkésőbb 7 nappal az indulás előtt újra felvesszük Önökkel a kapcsolatot, hogy minden részletet megerősítsünk.

Élvezzék a gondtalan utazást

Az utazások sok esetben tapasztalt csoportkísérő jelenléte során történnek (ez a szolgáltatás minimum 10 fős részvétel esetén biztosított), aki az utazás során az Önök rendelkezésére áll, és minden szükséges dolgot elintéz. Ezért nem szükséges idegen nyelv ismerete, és attól sem kell tartaniuk, hogy olyan helyzetbe kerülnek, amikor a kirándulás teljes időtartama alatt senki sem akad, aki segítene vagy tanácsot adna. Így nincs más dolguk, mint teljes egészében átadni magukat a felejthetetlen sportélménynek.

👉 Ebben a cikkünkben elolvashatják, hogyan zajlik egy tipikus utazás.

15 év tele élményekkel, melyeket ma is együtt élünk meg.
Utazzanak sporteseményekre a FociTourral.