Hogyan szerezzünk örömet egy sportolónak, szurkolónak vagy egy kaland vágyó utazónak karácsonyra?

Amikor a televízióban megjelenik a piros kamion és a télapó egy nagyot kortyol a híres fekete üdítőből, minden jel arra mutat, hogy közeledik a karácsony. A szeretet ünnepén, hagyományosan megajándékozzuk a hozzánk közelállókat. Ha a bakancslistájukon szerepelnek bármilyen korosztályú  fociszurkolók, a következő utazásokat ajánljuk:

#1: Spanyol La Liga

barcelona-camp-nou-choreo

Nem csoda, hogy ügyfeleink kedvenc uticélja Barcelona. Egy varázslatos napsütéses város és a gólerős FC Barcelona csapat párosításának kevesen tudnak ellenállni. Arról, hogy a madridi életstílust is gyorsan meg lehet szokni, itt lehet olvasni, de jobb egyszer átélni, mint csak elolvasni egy cikket.

Hogy Barcelona vagy Spanyolország túl messze van? Olvassák el ezt a visszajelzést: „Bevallom kicsit tartottam a hosszú utazástól, de végül minden tökéletes volt. Az autóbuszon jó hangulat uralkodott, a szálloda szinvonalas volt, és Filip – az idegenvezető mindig készen állt segíteni. Tudta mit, hol, mikor és sokmindent megmutatott nekünk a hivatalos programon kívül is“.

#2: Német Bundesliga

Bayern M

Reggel felülnek az autóbuszra, ebédre már igazi bajor csülköt ehetnek és este pedig a legjobb német csapat játékát élvezhetik. Mindezt olyan áron, amit a barátaik csak irigyelhetnek.  München egy felejthetetlen élmény ledhet minden korosztály számára.

#3: Olasz Serie A

real-madrid-santiago-bernabeu-stadion-nahlad-hd

Olaszorságot sem szabad elfelejteni. Az AC szurkolókat hidegen nem hagya a Derbi della Madonnina mérkőzés márciusban. Az ajánlatunk más mérkőzéseket is tartalmaz, elég egy e-mailt írni a info@focitour.hu címre, vagy telefonon keresni minket a +36 70 535 2876 telefonszámon.

#4: Angol Premier League

Arsenal-vstupenky

Idén a Manchester City uralja a Premier Leaguet, de Klopp csapata itt van és nem szabad elfelejteni, hogy a szezon csak április után fog eldőlni. Nehagya ezért ki a Liverpool – West Ham mérkőzést, vagy éppen a Manchester United – Liverpool megaslágert. Liverpool, Manchester, Arsenal, Chelsea vagy Tottenham – nagy a választék!

Ez csak egy kis ízelítő gazdag kínálatunkból, amivel meglephetik szeretteiket, kollégáikat, ismerőseiket a karácsonyfa alatt. Ha ajánlataink között nem találták meg a megfelelő ajándékot, lépjenek kapcsolatba velünk és szívesen készítünk személyre szabott focikirándulást / sportkirándulást.

#5 Más sportágak

Hogy igazán eredeti módon szerezzenek örömet, ingyen készítünk ajándékutalványt az Ön ajánlásával. A Focitour.hu közreműködésével valóban felejthetetlen karácsonyi meglepetést készíthetnek szeretteine – nem csak a foci rajongóknak. Figyelembe hozzuk a NHL-kirándulást is.

ajandekutalvany