BL elődöntők: Meglepetések és örömek!

Végül nagy volt a dráma! Sok a meglepetés, de a Roma és a Liverpool továbjutása is abszolút megérdemelt ügy. A visszavágó Gabriel Jesus gyors góljával kezdődött, de Guardioláék nem tudtak egy újabb szenzációs meccset vívni. De valjuk be, a Liverpoolnak talán mindenki egy picit jobban szurkolt. Megérdemelt dolog volt.

Madridban majdnem elszaladt a továbjutás a királyi Real Madridnak is. 0:3 Torinóban, de végül egy igazi dráma Madridban, melynek a vége lehet hogy nem volt teljesen igazságos. Minden esetre Zidane játékosai jutottak tovább és most a Bayernon lesz majd a sor. Münchenben gólt a Sevilla elle nem láttunk, de ez így elég volt.

Új hősök, gladiátorok születtek Rómában! Barcelonában kikapott az AS 1:4-re, de otthon egy igaz csoda történt. Igaz ez sem volt véletlen. A Roma – Barca mérkőzésről sokat fogunk még majd beszélni.

Ma már csak a 4 legjobb csapat maradt. Kijevben biztosan ott szeretné látni magát az összes egyesület, de csak a két legjobb szálhat majd harcba a legértékesebb tróféáért. Az EL-ben is azonban van egy fantasztikus meccs, ami míg ránk vár – az Arsenal és az Atletico összecsapása.

Bayern vs. Real Madrid

Itt most lesz mit visszaadni a spanyoloknak. A múlt szezonban úgy tűnt, hogy ez a meccs lesz majd a döntő, de végül a madridi csapat hamarabb találkozott Vidalékkal, és toább is jutott. Madrid idén is nagyon jól teljesít tavasszal.

A német csapat igaz elaludt a szezon elején, de a bajnoki cím a Dortmund segítségével végül újra az Allianz Arénában kötött ki. Elég lesz ez viszont a Real Madridra is?

Liverpool vs. As Roma

Hatalmas meglepetés Liverpool és Roma az elődöntőben! Ki várta ezt? Mané Firmino és Salah mágikus játéka, gegenpressing és a fantaszikus, energiával felpumpált római csapat. Van mire örülnünk!

Most azonban nem Portóval vagy a Citivel játszik Klopp csapat. Az As Roma egy taktikailag hihetetlenül érett csapat és nagyon nehéz őket meghódítani. A Stadio Olimpicoban nincs senkinek sem egyszerű dolga.

Arsenal vs. Atlético de Madrid

Az EL finise az elődöntőben egy szuper dupla mérkőzést ígér. Nem sok hiányzott, és az Arsenal búcsúzhatott volna, de végül sikerült a továbjutás. Aubameyang nélkül azoban nem lesz könnyű dolga Wengernek.

madridi csapatot Griezmann vezeti és újra nagyon nagy az esélj arra, hogy meghódítják ezt a kupát is. Liszabon ellen nem volt egy hibátlan meccsük, de Simeone csapata ott akar lenni Lyonban és biztos mindent meg is fog tenni majd érte.