A fociutak nem szűnnek meg, csak áttolódnak a következő szezonra

A koronavírus a foci világát is nagyban érinti. Napról-napra bukkannak fel újabb hírek, hogy sztárfocisták, vezetőedzők, klubtulajdonosok fertőződtek meg a koronavírussal. Mi, a FociTour utazási irodánál hiszünk benne, hogy a felejthetetlen fociélményeknek nem áldozott le, csak türelemmel kell lenni, amíg újra megnyílnak a stadionok a lelkes szurkolók előtt. 

Akinek kérdése van a megrendelt fociútjával vagy belépőjeggyel kapcsolatban, amelyet érint a koronavírus járvány, írjon nekünk a kapcsolati űrlaponA közösségi média platformjaink a szórakoztató tartalmak közlésére szolgálnak. Kérdéseiket a koronavírussal kapcsolatban a logisztikai és az értékesítési részlegünk tudja megválaszolni. Őket telefonon vagy a kapcsolati űrlap segítségével érhetik el.

Minden ország egyénileg, egymástól függetlenül kezeli a bajnoki mérkőzések megtartását, törlését, időpontváltozását vagy a meccsek zárt kapuk mögötti megtartását. A megelőző jellegű intézkedések a Bajnokok Ligáját és az Európa ligát is érintik.

A helyzetet folyamatosan figyelemmel követjük és minden érintett ügyfelünket tájékoztatjuk a megrendelt mérkőzéssel kapcsolatban.

További információkat a visszatérítési módokról ITT olvashat.

Ha tartogatta a sorozatokat és filmeket az otthonölős időszakra, akkor most itt az idő, hogy kicsit bekuckózzon, elkapcsoljon a koronavírus híreket sugárzó csatornákról. Ha élőben nem is élvezheti a sporteseményeket, rengeteg film született a sport világáról.  Ajánljuk a következőket: Eddy, a sas; Rocky ; Az aszfalt királyai; Hajsza a győzelemért; Pelé…

A FociTour.hu Youtube csatornánkon pedig megnézheti, milyen a világ legjobb stadionjaiból szurkolni.

Akinek nem sikerült idén eljutnia álmai focimeccsére, annak ajánljuk figyelmébe akciós ajándékutalványainkat, melyek a 2020/2021-es szezonra most kedvező áron vásárolhatók meg, akár saját részre, akár ajándékba.

Az akciót március végéig lehet igénybe venni, s az ajánlatainkban szereplő bármely csapat meccsére fel lehet használni a következő fociszezonban, 2020. június 1-től 2021. május 31-ig.

  • 200 000 Ft értékű utalvány most 170 000 Ft-ért ( – 30 000 Ft akció)
  • 100 000 Ft értékű utalvány most 80 000 Ft-ért ( – 20 000 Ft akció)
  • 40 000 Ft értékű utalvány most 30 000 Ft-ért ( – 10 000 Ft akció)

Még egy jó hír!

Akik ajándékkártyát rendeltek tőlünk korábban, és az érvényességi idő a végéhez közeledne, de sajnos a koronavírus intézkedések miatt ezt nem tudják beváltani, azoknak sem kell aggódniuk. Automatikusan meghosszabítjük az érvényességi időt, ezt kérni sem kell.

Kérdés esetében, használják a Kapcsolati űrlapot!

  • Ez a mező az érvényesítéshez van és üresen kell hagyni.