A Bayern és a United meccs a szurkolók jutalma!

Csak kevés olyan csapat létezik a világon, kinek olyan sok a szurkolója mint a Bayerne k vagy éppen a Manchster United csapatának. Az Allianz Arénában most nyáron egy nagyszerű találkozásra kerül majd sor.


Lesz mit nézni

Bayern, Bayern és Bayern. Érdekes ez még? Bizony igen! Németországban nem sokat lehet a müncheni csapat ellen elérni, de most egy új korszak, Niko Kovac korszaka kezdődik és nem tudni, hogy mi várható.

A United a 2017/2018-as szezonban sok szép, de kellemetlen pillanatot is hozott a szurkolóinak. A Red Devils idén is a BL-ben szeretne sok mindent elérni és José Mourinhóval ez nem lesz lehetetlen, hiszen ő a The Special One.

A Sevilla lett Mourinho rémálma, José széke megremegett, de Manchesterben tudják, hogy a trófeákat nem mindig csak gyönyörű játékkal lehet elérni.

Eseményben gazdag nyár

VB Oroszországban. Elég egy jó kis mérkőzés és lehet, hogy már is csomagolhat a játékos, mert ajánlatot kap egy nagyobb csapattól.

Nico Kovac szerint az új Bayern más lesz és lehet, hogy Boateng a Juventusba távozik. Thiago is távozhat, Real Madrid pedig Lewandowskit csábitja. Jöhetnek tehát Werner vagy pls Gareth Bale? Érdekes lesz.

Sokszor találkozott már ez a két csapat a BL-ben, utoljára 2013/2014 és a Bayern volt boldogabb. Egy felkészítő mérkőzést a BL-el nem lehet összehasonlítani, az biztos, de a szezon előtt pár nappal nem kell sokat gondolkozni. Nagy meccs várható.

Utazzanak velünk Münchenbe és élvezzék a nagy sztárok összecsapását. Bayern – Manchester United buszos utazásunk Önre vár!