bus B. München – Manchester United (autóbusszal)

A müncheni Allianz Arena újra sikerre szomjazik. Utazzon velünk a B. München – Manchester United mérkőzésre és élvezze az egyedülalló hangulatot!

Autóbuszos utazás a B. München – Manchester United mérkőzésre már 37.000,-forinttól. Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal Budapestről 
  • A busz felszereltsége: WC, légkondi
 • 4. kategóriájú belépőjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • idegenvezetői szolgáltatást
  • Csoportos kirándulásaink  tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. Idegenvezetőink/kísérőink megfelelő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek.
  • Referenciók / Rólunk

A BUNDESLIGA SORSOLÁSA

bayern panorama

Az utazás ajánlott programja:

Vasárnap: Indulás Budapestről kora reggeli órákban. Városnézés, program a megbeszéllés szerint. Este egyéni/csoportos átvonulás a stadionba, a mérkőzés megtekintése, a meccs után találkozó az autóbusznál, indulás Münchenből.

Hétfő: Reggel /Délelőtt érkezés Budapestre.

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Bajorország a sör, a Bayern München és a jó autók végett híres. Münchenben azonban nem csak focit lehet látni, vagy sört inni, igen érdemes a várost is megtekinteni.

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

B. München, Manchester United Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Március 5-én voltunk Bayern München vs Lazio meccsen. Az utolsó pillanatban (aznap délelőtt) kerestem meg a céget, mert egy másik cég áldozata lettem és a kifizetett jegyek tőlük sajnos nem érkeztek meg. Csiba Tamás az első pillanattól rendkívül kedves és segítőkész volt. Mindenben számíthattam rá, egyeztetés és utalás után délután a jegyek már nálam voltak. Nem tudok elég hálás lenni ugyanis ez volt a kisfiam (9 éves) születésnapi ajándéka. Legközelebb is csak a Focitourral indulunk útnak. Azóta már ajánlottam ismerősnek és én magam is keresem a következő utazásunk célpontját. Köszönöm a gyors és rendkívüli ügyintézést még egyszer! Maradok tisztelettel:Szabó Zsófia
  Szabó Zsófia | Bayern - Lazio | 2024.03.05
 • Köszönjük a szervezést a FociTour csapatának! Hatalmas élmény volt a Bayern München - Freiburg elleni mérközés. Minden a megegyezettek alapján történt. Pontos, gyors ügyintézés🙂 Csak ajánlani tudom!
  Nagy Kitty | Bayern München - Freiburg | 2023.10.08

Csapatokról

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.

Manchester United

Sir Alex Ferguson, valamint a Ryan Giggs és Paul Scholes körüli sikeres játékosgeneráció visszavonulása felkészületlenül érte a Manchester Unitedet. A Bajnokok Ligájában rendszeresen játszó klub azóta szenved, és a szurkolóknak 4 éven belül több új menedzsert is meg kellett szokniuk. Ennek ellenére a United továbbra is a legsikeresebb klub Angliában, és nem fogja elveszíteni ezt a megtiszteltetést. Izgatottan várják azonban az Old Traffordon, ki lesz az, aki Sir Alex után újra visszahelyezi a klubot a Premier League élére, és ismét megmutatja a rivális Citynek, hogy Manchestert a piros színek uralják. Tudta, hogy a csapat eredeti neve Newton Heath volt, és a szín kombináció zöld-piros volt? A Manchester United nevet 1902 kezdték azután használni, miután a Newton majdnem becsődölt.