Tripla mérkőzés: Liverpool – Cardiff, United – Everton, Tottenham – City

Az angol Premier League legjobb mérkőzéseit válogattuk össze egy utazás alkalmával. Az Anfield, Old Trafford és Wembley garantálják az életre szóló élményt.

Repülős utazás a tripla Bajnokok Ligája mérkőzésre már 299.000 Forinttól/fő 

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Budapestről
  • repülőtéri illetéket beleértve
  • fix ülőhely, párosával garantálva az egymás melletti utazás érdekében
 • Szállást 3 éjszakára 3* szállodában Manchesterben és 1 éjszakára Londonban
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyeket – magasabb kategóriájú jegyek kérhetőek
  •  Liverpool – Cardiff (10.27.)
  •  Manchester United – Everton (10.28.)
  •  Tottenham – Manchester City (10.29.)
 • Csoportkísérőt Angliában (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

Az utazás programja:

péntek: Indulás Budapestről. Szálláshely elfoglalása Manchesterben ( legkorábban 14:00-tól). Szabad program.

szombat: Szabad program, később egyéni/csoportos átvonulás a liverpooli stadionhoz és a Liverpool – Cardiff mérkőzés megtekintése. A meccs után vissza Manchesterbe.

vasárnap: Szabad program, később egyéni/csoportos átvonulás a manchesteri stadionhoz és a Manchester United – Everton mérkőzés megtekintése.

hétfő: kijelentkezés a manchesteri szállodából (12:00-ig), transzfer vonattal Londonba. Szálláshely elfoglalása, este a Tottenham – Manchester City mérkőzés megtekintése.

kedd: kijelentkezés a londoni szállodából (12:00-ig), transzfer a reptérre, visszaút Budapestre.

Program lehetőségek: Igény szerint biztosítjuk Önöknek a jegyeket a város TOP érdekességeire, és ajánlunk ingyenes program lehetőségeket.

* a program nagyobb csoportok (10+) utazásánál érvényes

* a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

Liverpool, Manchester United Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • MU-LIV meccsre mentünk. Szuper helyre szólt a jegyünk, emelett minden segítséget megkaptunk, bármi kérdésünk volt készséggel álltak rendelkezésünkre, s mèg a meccs is szuper volt 😎 …
  Dézsi Balázs | Manchester United - Liverpool | 2024.04.07
 • 04.11 Iiverpool Atalanta meccsen voltunk. Az eredményt hadjuk de minden más szuper volt! Köszönjük Szandra Zsolt szuperek voltatok! 5*.
  Elek Gyula | Liverpool - Atalanta | 2024.04.11

Csapatokról

Liverpool

Liverpool Anglia legsikeresebb csapata az európai kupa bajnokságokban és a hazai bajnokságban csak a Manchesternek sikerült többször győzedelmeskedni. Azonban az angol ligát utoljára 1990-ben tudták megnyerni és így azt lehet mondani, hogy az FC Liverpool arany évei már elmúltak. Az Ikonikus Anfield stadion azonban jóformán mindig tele van és a híres The Kop lelátóról zengő You´ll never walk alone himnusz összeszorítsa nem egy szurkoló torkát és abban a pillanatban mindenki megérti, hogy miért is páratlan ez az együttes. Ezzel csak akkor nem fog egyetérteni, ha Ön az Everton szurkolója. A Merseyside derby minden évben eldönti, ki lesz a legközelebbi a Mersey partján lévő város királya. Tudta, hogy: Az Anfield Road kezdetekben az Everton hazai stadionja volt? A Liverpool FC csak az Everton Goodison Parkba költözésé után vette át ezt a sportpályát. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját ötször is megnyerték (ezzel a Liverpool a harmadik legsikeresebb csapat a "királykupában"), és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát háromszor is elhódították; ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten. A Liverpool FC alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, mely az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítette és képviselte; jelenleg az Európai Klubszövetség tagja.

Manchester United

Sir Alex Ferguson, valamint a Ryan Giggs és Paul Scholes körüli sikeres játékosgeneráció visszavonulása felkészületlenül érte a Manchester Unitedet. A Bajnokok Ligájában rendszeresen játszó klub azóta szenved, és a szurkolóknak 4 éven belül több új menedzsert is meg kellett szokniuk. Ennek ellenére a United továbbra is a legsikeresebb klub Angliában, és nem fogja elveszíteni ezt a megtiszteltetést. Izgatottan várják azonban az Old Traffordon, ki lesz az, aki Sir Alex után újra visszahelyezi a klubot a Premier League élére, és ismét megmutatja a rivális Citynek, hogy Manchestert a piros színek uralják. Tudta, hogy a csapat eredeti neve Newton Heath volt, és a szín kombináció zöld-piros volt? A Manchester United nevet 1902 kezdték azután használni, miután a Newton majdnem becsődölt.