Sampdoria – SSC Napoli (autóbusszal)

Utazzanak Észak-Olaszországba a FociTourral

Autóbuszos utazás az U. C. Sampdoria – SSC Napoli mérkőzésre már 39.000,-forinttól

Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal (Pozsony – Genova – Pozsony)
 • szállást 1 éjszakára 3* szállodában
 • 2. kategóriájú belépőjegyet (a kapu mögött)
  *1. kategóriájú belépőjegy felára (hosszú oldal): 7.500,-Ft
 • Idegenvezetői szolgáltatást
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre Referenciók / Rólunk
 • csoportos fényképet az utazásról
 • non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

janov stadion choreo

A futballkirándulás közben lehetősége nyílik megismerni Genovát, mint turisztikai központot is. Idegenvezetőnk kiséretében a futballmérkőzésen kívül részt vehet egy városnézésen is (városközpont fő atrakciói).

janov pristav

Az utazás programja: (a mérkőzést 27. 5. vagy 28. 5., fogják lejátszani-ehez igazítjuk majd az idnulást és a programot is)

Péntek 26. 5.: Esti indulás Pozsonyból. Kényelmes utazás rendszeres megállókal.
Szombat 27. 5.: dél körül érkezés Genovába. A szobák elfoglalása. Szabad program (például: városnézés, séta a kikötőben, vásárlás, stadiontúra). Csoportos átvonulás a stadionra és a mérkőzés megtekintése (a meccset vagy szombaton vagy csütörtökön fogják játszani).
Vasárnap 28. 5.: kijelentkezés a szállodából. Szabad program. Este indulás vissza Pozsonyba.
Hétfő 29. 5.: Reggel érkezés Pozsonyba

janov stadion

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését vagy szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk

https://www.youtube.com/watch?v=Zd6HK0CY4mI

SSC Napoli Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • ssc-napoli-v-fc-barcelona
  Köszönöm a sok segítséget, nagyon jól éreztük magunkat. Egy 15 éves fiú álma vált valóra. További jó munkát kívánunk!
  Kapornai Zoltán | FC Barcelona - SSC Napoli | 2022.02.17

Csapatokról

SSC Napoli

Dél Olaszország alvó óriása és a város szimbóluma a Vezúv vulkán. Az SSC Napoli egy zaklatott történettel rendelkező csapat. Sokan emlékeznek még Diego Maradona éveire, azonban az alacsonyabb bajnokságok kínját is átélte ez az együttes. Ma azonban a Nápoly újra egy igaz óriás és nem csak észak Olaszország büszke csapatjait kínozza meg, hanem Európa legnagyobb együtteseit is. Partenopei hazai arénáját Stadion San Paolonak hívják és a tehetséges csapatot a szlovák Marek Hamšík vezeti. Tudta, hogy: Maradona tizes számú mezét már manapság senki se viselheti? A bajnoki címet eddig két alkalommal sikerült megszereznie, emellett többszörös kupagyőztes, valamint egyszer az UEFA-kupát is megnyerte. Ezzel, valamint hatvankilenc első osztályú szezonjával Közép- és Dél-Olaszország legsikeresebb csapata. Egy felmérés szerint 2008-ban Olaszország negyedik legnépszerűbb csapata volt a Juventus, az Internazionale és a Milan mögött. A klub 1964. június 25. óta részvénytársaság (olasz megnevezése società per azioni). A részvények 99,8 százalékának tulajdonosa a Filmauro nevű vállalat, amelyet Luigi de Laurentiis, a ma klubtulajdonos Aurelio édesapja alapított. A maradék 0,2 százalék személyesen de Laurentiis kezében van.