Real Madrid – Valladolid

Csábítja a La Liga a Santiago Bernabéuba ? Engedjen a csábításnak, s utazzon el Spanyolország fővárosába a Los Blancos mérkőzésére!

Repülőút a Real Madrid – Valladolid mérkőzésre 209.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM (ha szombaton játszák a mérkőzést)

PÉNTEK:
Elutazás Madridba.
Érkezést követően check-in a szállodában (szoba elfoglalása 14:00-tól).
Szabad program.

SZOMBAT:
Szabad program, városnézés.
Este a Real Madrid – Valladolid mérkőzés megtekintése.

VASÁRNAP:
Szabad program, városnézés.

HÉTFŐ:
Kijelentkezés a szállodából (legkésőbb 12:00-ig).
Repülés Budapestre.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

TIPPEK

Reptéri transzfer, belépők a város helyi nevezetességeihez és egyéb sporteseményre, ingyenes programlehetőségek

Az utazás hossza, felszállás helye és a szálloda igény esetében változtatható. Személyre szabott ajánlatért forduljon munkatársunkoz!

 

 

 


Real Madrid Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Nagyon jól érezzük magunkat, profi a szervezés, az eddigi tapasztalatok alapján. A szállás jó, könnyen elérhető Metróval. A többit megoldjuk 😀
  Köszönöm, hogy segítenek az én 50., a fiam 16. születésnapját emlékezetessé tenni!
  Hende Roland | Real Madrid - Elche | 2022.01.23
 • real madrid-choreo santiago beranbeu
  Nagyon szépen köszönöm a Real Madrid-Elche mérkőzéshez kapott jegyeket! Teljesen megfelelt a szektor, remek kilátással! Nagyon izgalmas és gólokban gazdag mérkőzésen szurkolhattunk! Az utazáshoz kapott segédanyagot is szeretném újra megköszönni! Minden tökéletes volt az utunk során oda-vissza!
  Remélem a jövőben is sikerül még eljutnunk és akkor is a Focitourt fogjuk választani!További sikeres jó munkát kívánok!
  Cziczka Gábor | Real Madrid - Elche | 2022.01.23

Csapatokról

Real Madrid

A világ egyik leghíresebb és legsikeresebb csapata. Otthoni mecseiket a Santiago Bernabéu stadionon játszák. A leggyűlöltebb rivális a Barcelona, azonban az Atléticoval is harcolnak a szurkolókért. A Real Madrid filozófiája az, hogy a világ legjobb csapatját alkossák. Akármi más, mint az összes trófea megnyerése, kudarcnak számít. A Bajnokok Ligáját 11-szer sikerült nekik megnyerni, tehát ebben nincs konkurenciájuk. Tudta, hogy a Real Madrid leghíresebb játékosa Alfrédro Di Stefano eredetileg a Barcelonához igazolt? Egy barátságos mérkőzés is lejátszott, miután komplikáltan átigazolt a Madridhoz és a csapat legendája lett. A Real Madrid több spanyol labdarúgócsapattal rivalizál évtizedek óta, ezek például a szintén madridi Atlético vagy az FC Barcelona. Az Atlético elleni mérkőzéseket El Derbi madrileñónak, a Barcelona elleni találkozókat pedig El Clásicónak nevezik Spanyolországban. A Real Madrid alapító tagja volt a FIFA-nak és az azóta már megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában. A Real a G-14 helyébe lépett Európai Klubszövetségben is alapító tag.