Liverpool – Huddersfield

Szeretnének az Anfield stadion tribünjén szurkolni és együtt énekelni minden idők leghíresebb focihimnuszát? Itt a tökéletes lehetőség!

Repülőút az Liverpool – Huddersfield mérkőzésre 329.000 forinttól / fő

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Budapest – Manchester (közvetlen járat)
  • repülőtéri illetéket, kézipoggyászt, fix ülőhelyet beleértve
 • Transzfert a repülőtérről a szállodába és vissza
 • Szállást 3 éjszakára 3* szállodában
  • kitűnő fekvéssel a stadionhoz vagy a belvároshoz
 • Alap kategóriájú jegyet a mérkőzésre– magasabb kategóriájú jegyek kérhetők
 • Csoportkísérőt Liverpoolban
  • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

Liverpool vstupenky

Programajánló (ha pénteken játszák a mérkőzést):

Pénteken: Indulás Budapestről. A manchesteri reptérről egyéni vagy csoportos transzfer a liverpooli szállodába, csomagok lerakása, majd egyéni / csoportos átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése.

Szombaton: Szervezett városnézés (például: Cavern Club, Albert Dock, Royal Liver Building, Liverpool Cathedral stb.)

Vasárnap: Szabad program, stadiontúra + bevásárlás a klub hivatalos FAN – shopjában a csoportkísérővel

Opcionális program: Szívesen intézünk jegyeket a város helyi nevezetességeihez (például: The Beatles múzeum, Goodison Park stadion túra stb.)

Hétfő: Kijelentkezés a szállodából 12:00-ig, transzfer a manchesteri reptérre és indulás Budapestre.

* csoportkísérőink nagyobb csoportok (10+) utazásánál szoktak segítkezni

* a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Liverpool csoport

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését, vagy szeretne részletesebb információkat a liverpooli utazásról, kérem lépjen kapcsolatba velünk!

Liverpool, Huddersfield Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Március 14-én voltunk a Liverpool - Sparta Praha Európa Liga visszavágón. Hatalmas élmény volt látni a Vörösöket és persze Szoboszlait is, ráadásul még gólt is szerzett. A FociTour mindent precízen elintézett, minden nagyszerűen ment az utazás során. Mindenkinek csak ajánlani tudom őket!
  Hájos Miklós | Liverpool - Sparta Praha | 2024.03.14
 • Egy Liverpool hazai mérkőzést látogattam meg a Focitour segítségével és egy rossz szavam sem lehet az irodára. Az utazás gördülékeny volt, a szállás is remek, csak ajánlani tudom mindenkinek, nagyon megbízható társaság, amit ígérnek, az úgy is van.
  Babják Bence | Liverpool - Brighton | 2024.03.31

Csapatokról

Liverpool

Liverpool Anglia legsikeresebb csapata az európai kupa bajnokságokban és a hazai bajnokságban csak a Manchesternek sikerült többször győzedelmeskedni. Azonban az angol ligát utoljára 1990-ben tudták megnyerni és így azt lehet mondani, hogy az FC Liverpool arany évei már elmúltak. Az Ikonikus Anfield stadion azonban jóformán mindig tele van és a híres The Kop lelátóról zengő You´ll never walk alone himnusz összeszorítsa nem egy szurkoló torkát és abban a pillanatban mindenki megérti, hogy miért is páratlan ez az együttes. Ezzel csak akkor nem fog egyetérteni, ha Ön az Everton szurkolója. A Merseyside derby minden évben eldönti, ki lesz a legközelebbi a Mersey partján lévő város királya. Tudta, hogy: Az Anfield Road kezdetekben az Everton hazai stadionja volt? A Liverpool FC csak az Everton Goodison Parkba költözésé után vette át ezt a sportpályát. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját ötször is megnyerték (ezzel a Liverpool a harmadik legsikeresebb csapat a "királykupában"), és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát háromszor is elhódították; ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten. A Liverpool FC alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, mely az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítette és képviselte; jelenleg az Európai Klubszövetség tagja.

Huddersfield