Liverpool – Genk

Éld át a BL hangulatát a legendás Anfield Road-on, szurkolj velünk a tavalyi győztesnek!

Repülőút a Liverpool – Genk mérkőzésre 249.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM

KEDD:
Elutazás Liverpoolba.
Érkezést követően check-in a szállodában (szoba elfoglalása 14:00-tól).
Szabad program, városnézés.

SZERDA:

Szabad program, városnézés.
Este a Liverpool – Genk mérkőzés megtekintése.

CSÜTÖRTÖK:
Kijelentkezés a szállodából (legkésőbb 12:00-ig).
Repülés Bécsbe.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

TIPPEK

Reptéri transzfer, belépők a város helyi nevezetességeihez és egyéb sporteseményre, ingyenes programlehetőségek

Az utazás hossza, felszállás helye és a szálloda igény esetében változtatható. Személyre szabott ajánlatért forduljon munkatársunkoz!

 

 

 

Liverpool Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Minden rendben volt.  Köszönjük szépen a segítséget,szervezést. Egy csodálatos élménnyel lettünk gazdagabbak.
    Tisztelettel:
    József
    Horváth József | Liverpool - Crystal Palace | 2022.08.15
  • Minden rendben volt. Köszönjük eddigi életünk legnagyobb élményét. Kedves, udvarias,profi ügyintézés. Csak ajánlani tudom.
    Takács Gabriella | RB Salzburg - Liverpool | 2022.07.27

Csapatokról

Liverpool

Liverpool Anglia legsikeresebb csapata az európai kupa bajnokságokban és a hazai bajnokságban csak a Manchesternek sikerült többször győzedelmeskedni. Azonban az angol ligát utoljára 1990-ben tudták megnyerni és így azt lehet mondani, hogy az FC Liverpool arany évei már elmúltak. Az Ikonikus Anfield stadion azonban jóformán mindig tele van és a híres The Kop lelátóról zengő You´ll never walk alone himnusz összeszorítsa nem egy szurkoló torkát és abban a pillanatban mindenki megérti, hogy miért is páratlan ez az együttes. Ezzel csak akkor nem fog egyetérteni, ha Ön az Everton szurkolója. A Merseyside derby minden évben eldönti, ki lesz a legközelebbi a Mersey partján lévő város királya. Tudta, hogy: Az Anfield Road kezdetekben az Everton hazai stadionja volt? A Liverpool FC csak az Everton Goodison Parkba költözésé után vette át ezt a sportpályát. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját ötször is megnyerték (ezzel a Liverpool a harmadik legsikeresebb csapat a "királykupában"), és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát háromszor is elhódították; ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten. A Liverpool FC alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, mely az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítette és képviselte; jelenleg az Európai Klubszövetség tagja.