Juventus – Crotone (autóbusszal)

Hosszú út vezet az Olasz bajnoki címvédéshez, de az Öreg Hölgy mindent megtesz, hogy újra a magasba emelje a legendás trófeát. Utazzanak velünk Torínóba és élvezzék az Allianz Stadium hangulatát.

Utazás autóbusszal a Juventus – Crotone mérkőzésre már 49.000 forinttól!

 • Utazást kényelmes autóbusszal/mikrobusszal Budapestről**
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet (magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők)
 • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre
 • Non stop ügyfélszolgálatot
*Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető
** Abban az esetben, ha a Budapestről induló buszos utazásra nem jelentkezne elegendő utas akkor, az utasoknak transzfert (vonatot, RegioJet buszt) biztosítunk Budapestről Pozsonyba és vissza

Az utazás programja:

szombat: Indulás Budapestről esti órákban

vasárnap: Érkezés Torinóba dél körül. Kiegészítő program: műemlékek látogatása, üzletek, stadion megtekintése, Később egyéni/csoportos átvonulás a stadionba. A mérkőzés után találkozó a busznál és indulás haza.

hétfő: Délután érkezés Budapestre

Juventus Stadium Turin

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK.

 

Juventus Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Minden rendben volt a szervezéssel és szuper élményekkel gazdagodhattunk! 🙂 Külön öröm volt számunkra, hogy a péntek reggeltől hétfő estig tartó 4napos turnusba a meccsen kívül még rengeteg program belefért Milánóban és környékén. Köszönjük!
  Beatrix Oláh | AC Milan - Juventus | 2022.10.08
 • as roma - juventus
  Kedves, segítőkész ügyfélszolgálat, dolgozók. Minden zökkenőmentesen, szervezetten zajlott. Szuper volt, hogy semmivel nem kellett foglalkoznom. Nagyon ajánlom mindenkinek!
  Tóth Eszter | AS Róma - Juventus | 2020.01.12

Csapatokról

Juventus

A Juventus Football Club, rövidítve Juventus FC vagy egyszerűen Juventus, olasz labdarúgóklub, melyet 1897-ben alapítottak. A klub székhelye Olaszországban, Torinóban van. A világ egyik legjelentősebb labdarúgó- és egyben a legsikeresebb olasz csapata. 52 trófeát nyert a csapat, közte 31 bajnoki címet és 10 olasz kupát. Európában a harmadik legsikeresebb klub és a világon a hatodik legtöbb trófeát szerezték meg, amit eddig a FIFA feljegyzett. A címek között szerepel 2 BL-cím (BEK-et is beleszámítva), valamint 3 UEFA-kupa is Jelenleg Torinóban, a klub saját építésű stadionjában, a 2011. szeptember 8-án használatba vett Juventus Arenában játsszák a mérkőzéseiket, amely régi stadionjuk, a Stadio delle Alpi helyén épült fel. A csapat Olaszországban több másik klubbal is rivalizál, főként a városi rivális Torinóval. Ezt a mérkőzést Derby della Mole-nak hívják, és fokozottan nagy érdeklődés kíséri. A legnagyobb olasz derbi, a derby d'Italia viszont a Juventus−Inter összecsapás, főként a 2006-os calciopoli óta. A Juventus alapító tagja volt a már azóta megszűnt G-14-nek, amely Európa 14 (2002-től 18) legbefolyásosabb labdarúgóklubját foglalta magában.