Inter Milan – PSV Eindhoven ( busszal)

Utazzon velünk az Inter Milan – PSV Eindhoven találkozóra, és élje át élőben a BL fergeteges hangulatát! Szálljon fel a FociTour buszra!

Autóbuszos utazás az Inter Milan – PSV Eindhoven mérkőzésre 35.000 Forinttól.

Az ár tartalmazza:

  • utazást komfortos busszal Milánóba és vissza
  • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérhetőek
  • Csoportkísérőt Milánóban
    • Csoportos kirándulásainkon tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink kitűnő helyi ismeretekkel ellátott, szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
  • Nyereményjátékot a busz fedélzetén
  • Non stop ügyfélszolgálatot
    *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

*** Repülős utazás ajánlata ***

Programajánló: ( ha kedden játszák a mérkőzést)

hétfő: Indulás Milánóba az esti órákban.

kedd: Érkezés Milánóba a délelőtt folyamán. Szabad program, később egyéni vagy csoportos átvonulás a csoportkísérővel a stadionhoz, Inter Milan – PSV Eindhoven mérkőzés megtekintése. A meccs után felszállás a buszra, indulás vissza.

Választható programok: Szívesen intézünk helyi attrakciók megtekintéséhez szükséges belépőjegyeket is (például: Milánói Dóm, Operaház La Scala, hop-on hop-off autóbusz, stb.) vagy ajánlunk ingyenes látnivalókat ( Sforzesco vár, Navigli negyed éttermekkel, Vittorio Emanuele II.  Galleria, milánói fanshopok)

szerda: érkezés a reggeli órákban

*a programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

Ha szeretne közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

Csapatokról

Inter Milan

A Football Club Internazionale Milano (röviden: Internazionale vagy Inter Milan) egy milánói székhelyű olasz futballklub. Az 1908-ban alakult együttes az AC Milannak is otthonul szolgáló Stadio Giuseppe Meazzában játssza mérkőzéseit.A klub színei a kék és fekete.Az Inter - a Juventus 2006-os, bundabotrány miatti kiesése óta - az egyetlen olasz csapat, amely története során mindvégig a legmagasabb osztályban tudott maradni.1926 és 1936 között csak magyar edzők ültek az Inter kispadján. Weisz Árpád háromszor, Viola József, Tóth Potya István és Feldmann Gyula egyszer-egyszer vezette a Nerazzurrikat. Egyikük bajnoki címet is szerzett a csapattal: 1930-ban Weisz Árpád vezetésével a Serie A történetének első győztes edzője magyar volt.Az Inter játékosain keresztül több jótékonysági alapítvány tevékénységében is részt vállal. Ilyenek a Javier Zanetti és felesége, Paula alapította Fundación PUPI (Zanetti beceneve Pupi), amelynek célja a nehéz sorsú argentin gyermekek megsegítése, vagy az Esteban Cambiasso és Zanetti neve fémjelezte Leoni di Portero, amelynek fő profilja a szociálisan izolált és motoros koordinációs rendellenességben szenvedő gyermekek felkarolása.