FC Porto – Liverpool FC

Porto egykor főváros volt, de ezt a címet át kellett adnia Coimbrának majd Lisszabonnak. Most a Liverpool látogatása során újra Porto lesz a figyelem középpontjában. 

Repülőút az FC Porto – Liverpool FC mérkőzésre már 239.000 Forint/fő-től

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Portóba (repülőtéri illetéket beleértve)
 • Szállást 4 éjszakára 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Csoportkísérőt Portóban (min. 10 utas esetében)
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre (idegenvezetőink/kísérőink nagyobb csoportok utazásánál szoktak segédkezni) Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető

Ha szeretne részletesebb információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

FC Porto, Liverpool Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Két meccses túrán voltam a FociTour szervezésében, Barcelonában a Barcelona-Porto (2-1), Madridban a Madrid-Napoli (4-2) BL meccseken. A szervezés remek volt, utazás, szállás, belépők rendben voltak, és bár az idő kevés volt, így is tartalmas városnézésben (amibe belefért egy Sagrada Familia látogatás is) volt részem Barcelonában, Madridban pedig egy stadiontúrán vettem részt. A kiváló idegenvezetés és programok után már csak a két meccset kellett kiélvezni, és szerencsére mindkét meccs szórakoztató, jó hangulatú volt.
  Bánfi István | FC Barcelona - Porto | 2023.11.28
 • Tisztelt Foci Tour! Köszönjük az élményt. A meccs remek volt. A biztosított jegyek jó helyre szóltak. A háttérszervezés is nagyon flottul ment. Az emberben, így utólag is, csak a jó élmények maradtak meg. Bízom benne, hogy lesz még alkalmunk az együttműködésre.
  Rávia Oktatási és Fordító Bt. | West Ham - Liverpool | 2024.04.27

Csapatokról

FC Porto

A Futebol Clube do Porto (röviden FC Porto) Portugália egyik legismertebb és legsikeresebb labdarúgócsapata. A 2003–04-es szezonban megnyerte a Bajnokok Ligája sorozatot, legutóbb pedig a bajnokság mellett a 2010–11-es Európa-ligát.

Liverpool

Liverpool Anglia legsikeresebb csapata az európai kupa bajnokságokban és a hazai bajnokságban csak a Manchesternek sikerült többször győzedelmeskedni. Azonban az angol ligát utoljára 1990-ben tudták megnyerni és így azt lehet mondani, hogy az FC Liverpool arany évei már elmúltak. Az Ikonikus Anfield stadion azonban jóformán mindig tele van és a híres The Kop lelátóról zengő You´ll never walk alone himnusz összeszorítsa nem egy szurkoló torkát és abban a pillanatban mindenki megérti, hogy miért is páratlan ez az együttes. Ezzel csak akkor nem fog egyetérteni, ha Ön az Everton szurkolója. A Merseyside derby minden évben eldönti, ki lesz a legközelebbi a Mersey partján lévő város királya. Tudta, hogy: Az Anfield Road kezdetekben az Everton hazai stadionja volt? A Liverpool FC csak az Everton Goodison Parkba költözésé után vette át ezt a sportpályát. Az európai kupákban is sikeresen szerepeltek: a Bajnokok ligája trófeáját ötször is megnyerték (ezzel a Liverpool a harmadik legsikeresebb csapat a "királykupában"), és az UEFA-kupát, valamint az európai szuperkupát háromszor is elhódították; ezzel a teljesítménnyel a legsikeresebb angol klub nemzetközi szinten. A Liverpool FC alapító tagja volt a G-14 nevű konglomerátumnak, mely az európai elit labdarúgócsapatokat tömörítette és képviselte; jelenleg az Európai Klubszövetség tagja.