FC Barcelona – Granada

A kolosszális Camp Nou stadion ezúttal az újonc Granada játékosait fogadja Katalóniában. A barcelonai A-csapat felkészülve várja ellenfeleit. Élvezze élőben a mérkőzést.

Repülőút az FC Barcelona – Granada mérkőzésre 109.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM (ha vasárnap játszák a mérkőzést)

VASÁRNAP
Elutazás Barcelonába.
Érkezést követően check-in a szállodában (szoba elfoglalása 14:00-tól).
Szabad program, városnézés.
Este az FC Barcelona – Granada mérkőzés megtekintése.

HÉTFŐ:
Szabad program, stadiontúra.
Kijelentkezés a szállodából (legkésőbb 12:00-ig).
Repülés Budapestre.

 

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

TIPPEK

Reptéri transzfer, belépők a város helyi nevezetességeihez és egyéb sporteseményre, ingyenes programlehetőségek

Az utazás hossza, felszállás helye és a szálloda igény esetében változtatható. Személyre szabott ajánlatért forduljon munkatársunkoz!

 

 

 

FC Barcelona Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Kedves Foci Tour!!! Ezúton szeretnénk megköszönni a csodás szervezést, a rendkívül flottul levezényelt idegenvezetést, az odafigyelést! Külön köszönet Marcsinak, aki helyben és személyesen mindenre odafigyelt! Hihetetlen nagy élmény volt ez a családomnak és már gondolatban szervezzük a következő utat! 🙂 Örömmel ajánljuk a Foci Tour-t mindenkinek!
    Fekete Emese | Barcelona - Dortmund | 2019.11.27
  • Kedves FociTour! Köszönjük nektek a lehetőséget, hogy eljuthattunk Barcelonába. Egy régi álmunk vált valóra, rövidült a bakancslista 😉 Ildi Lévai társaságában a városnézés minden percét élveztük, jókedvűen sokat nevetve teltek el a séták. Nagyon szép helyeket néztünk meg és rengeteg élménnyel gazdagodtunk. Köszönjük Ildi,Marcsi és természetesen FociTour ezt a felejthetetlen hétvégét! 🙂

    Békefi Tamás | Barcelona - Celta Vigo | 2019.11.09

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.