FC Barcelona – Espanyol (autóbusszal)

Utazzanak velünk Barcelonába, és élvezzék a katalán rangadó felejthetetlen hangulatát élőben a 100-ezres Camp Nou stadionból!

Buszos utazás az FC Barcelona – Espanyol mérkőzésre már 89.000 Forint/fő-től

Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal Budapestről/Pozsonyból
  • 1x megálló az odaúton, 1x megálló a visszaúton

 • Szállást 1 éjszakára 3*-os szállodában, kitűnő fekvéssel a stadionhoz vagy a belvároshoz képest

 • Alap kategóriájú jegyet a mérkőzésre  magasabb kategóriájú jegyek felárral
  • 2014 óta az FC Barcelona hivatalos jegyértékesítő partnerei vagyunk
 • Csoportkísérőt Barcelonában (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon kitűnő helyismerettel rendelkező, tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
 • Nyereményjátékot a buszon
  *A futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

***Repülőút az FC Barcelona – Espanyol  mérkőzésre***

Az utazás programja (ha szombaton játszák a mérkőzést):

Csütörtök: Indulás Budapestről/Pozsonyból az esti órákban. Kényelmes utazás beiktatott pihenőkkel.

Péntek: 9 órás megállás ( például Bibioneban). Szabad program, majd a 9 órás pihenő után az út folytatása Barcelonaba.

Szombat: érkezés Barcelonaba dél körül. Szálláshely elfoglalása ( 14:00 óra után). Közösen átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése: FC Barcelona – Espanyol.

Vasárnap: Kijelentkezés a szállodából legkésőbb 12:00-ig. Szabad program a csoportkísérővel vagy egyénileg. Este az autóbusz indul a következő célállomásra.

Program lehetőségek: Igény szerint biztosítjuk Önöknek a jegyeket a város helyi nevezetességeihez vagy ajánlunk ingyenes programlehetőségeket.

Hétfő: 9 órás kötelező megálló ( például Cannesban). Ezidő alatt szabad program.

Kedd: érkezés Budapestre/Pozsonyba.

Ha szeretne részeltesebb információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

 

FC Barcelona, Espanyol Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Nagyon pozitív véleményünk van a Focitour csapatával kapcsolatban. Minden úgy történt, ahogy megvolt beszélve Barcelona-Sevilla meccsen voltunk velük. Örök élményeket nyújtó látnivalókat/programokat lehetett lefoglalni pl Sagrada Família,Güell Park,Nou Camp túra úgyhogy bátran ajánljuk. A barcelonai idegenvezető is nagyon felkészülten végezte a dolgát őt is szívesen ajánljuk. Köszönjük szépen a fantasztikus élményt Focitour!
  Rózsa Bence | FC Barcelona - Sevilla | 2023.02.05
 • Kedves Alexandra! Nagyon szépen köszönünk mindent, az Ildi szuper volt. Sokat fáradozott értünk, rengeteget mentünk, mindent amit csak lehetett megmutatott. További sok sikert kívánunk a munkájukhoz. A férjem már következőkről is álmodozik. Tisztelettel Pappék
  Major Erzsébet Papp Miklósné | FC Barcelona - Bilbao | 2022.10.23

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.

Espanyol

Az RCD Espanyol egy barcelonai székhelyű sportegyesület. Legjobban a labdarúgócsapatáról híres. Az Espanyol 1923-tól 1997-ig a Barcelona előkelő negyedében fekvő Estadio de Sarrià stadionban játszott, melyet az ötvenes években meg is vásárolt. 1997 nyarától hazai pályája az Estadi Olímpic Lluís Companys lett, ahol az 1992-es nyári olimpiai játékokat is tartották. Az 55.926 néző befogadására alkalmas stadion Estadi Olímpic de Montjuïc néven is ismert.