FC Barcelona – Espanyol (autóbusszal)

Utazzanak velünk Barcelonába, és élvezzék a katalán rangadó felejthetetlen hangulatát élőben a 100-ezres Camp Nou stadionból!

Buszos utazás az FC Barcelona – Espanyol mérkőzésre már 89.000 Forint/fő-től

Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal Budapestről 
  • 1x megálló az odaúton, 1x megálló a visszaúton
 • Szállást 1 éjszakára 4*-os szállodában reggelivel Barcelonában
 • Alap kategóriájú jegyet a mérkőzésre  magasabb kategóriájú jegyek felárral
 • Csoportkísérőt Barcelonában (minimum 10 fős csoport esetén)
  • Csoportos kirándulásainkon kitűnő helyismerettel rendelkező, tapasztalt és készséges csoportkísérők vesznek részt. Csoportkísérőink szervezési és logisztikai feladatokkal megbízott személyek. Referenciák / Rólunk
 • Non stop ügyfélszolgálatot
 • Nyereményjátékot a buszon
  *A futball kirándulásokra külön (speciális) biztosítás igényelhető 1.000,-ft/nap

***Repülőút az FC Barcelona – Espanyol  mérkőzésre***

Az utazás programja (ha szombaton játszák a mérkőzést):

Csütörtök: Indulás Budapestről az esti órákban. Kényelmes utazás beiktatott pihenőkkel.

Péntek: 9 órás megállás ( például Bibioneban). Szabad program, majd a 9 órás pihenő után az út folytatása Barcelonaba.

Szombat: érkezés Barcelonaba dél körül. Szálláshely elfoglalása ( 14:00 óra után). Közösen átvonulás a stadionhoz és a mérkőzés megtekintése: FC Barcelona – Espanyol.

Vasárnap: Kijelentkezés a szállodából legkésőbb 12:00-ig. Szabad program a csoportkísérővel vagy egyénileg. Este az autóbusz indul a következő célállomásra.

Program lehetőségek: Igény szerint biztosítjuk Önöknek a jegyeket a város helyi nevezetességeihez vagy ajánlunk ingyenes programlehetőségeket.

Hétfő: 9 órás kötelező megálló ( például Cannesban). Ezidő alatt szabad program.

Kedd: érkezés Budapestre.

Ha szeretne részeltesebb információkat az utazásról, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK!

 

 

FC Barcelona, Espanyol Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • A Barcelona - Sevilla rangadón vettünk részt október 20-án a FociTour. hu segítségével. A 4 napos utazásunk nagyon jól szervezett volt. Az előkészítés (jegyek, dokumentumok előzetes megküldése), a repülőút, a transzfer (érkezéskor és távozáskor is pontos volt), a Barcelonai kíséret (Judit nagyon hasznos segítség volt egész hétvégén), a szálloda, a szállodai ellátás stb. minden tökéletes volt, még az időjárás is kegyes volt hozzánk, és a meccs is élményekben gazdag (4:2, Hajrá Barca). Köszönjük a szervezést a FociTour.hu - nak, legközelebb is Őket válasszuk.
  Mária Szabadkai | FC Barcelona - Sevilla | 2018.10.20
 • Barcelona meccsre utazott a fiam,aki 15 éves és az édesapja kísérte el. Aggódó anyukaként foglaltam le az útjukat. Maximális odafigyelést, rugalmasságot és precízséget kaptunk Önöktől. Hatalmas élmény volt számukra az út, nekem pedig megnyugtató, hogy jó kezekben voltak. Tökéletesen elégedettek vagyunk a repülőjegyek, a meccsjegyek és az egyéb programok színvonalával. Ár-érték arány 5 csillag. Legközelebb is Önöket fogjuk választani, mert azt hiszem "megfertőződtek"...., már a következő utat tervezik 🤣 Köszönöm szépen a munkájukat !
  Dolgos Herencsárné Krisztina | Barcelona - Bilbao | 2018.09.29

Csapatokról

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották.Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.

Espanyol

Az RCD Espanyol egy barcelonai székhelyű sportegyesület. Legjobban a labdarúgócsapatáról híres. Az Espanyol 1923-tól 1997-ig a Barcelona előkelő negyedében fekvő Estadio de Sarrià stadionban játszott, melyet az ötvenes években meg is vásárolt. 1997 nyarától hazai pályája az Estadi Olímpic Lluís Companys lett, ahol az 1992-es nyári olimpiai játékokat is tartották. Az 55.926 néző befogadására alkalmas stadion Estadi Olímpic de Montjuïc néven is ismert.