Chelsea – Ajax

Éld át a BL hangulatát, gyere velünk Londonba a Stamford Bridgere! Szurkoljunk együtt!

Repülőút a Chelsea – Ajax mérkőzésre 169.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM

KEDD:
Elutazás Londonba.
Érkezést követően check-in a szállodában (szoba elfoglalása 14:00-tól).
Este a Chelsea – Ajax mérkőzés megtekintése.

SZERDA:

Szabad program, városnézés.
Kijelentkezés a szállodából (legkésőbb 12:00-ig).
Repülés Budapestre.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

TIPPEK

Reptéri transzfer, belépők a város helyi nevezetességeihez és egyéb sporteseményre, ingyenes programlehetőségek

Az utazás hossza, felszállás helye és a szálloda igény esetében változtatható. Személyre szabott ajánlatért forduljon munkatársunkoz!

 

 

 

FC Chelsea, ajax Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Chelsea - Brighton meccsen jártunk, nagyszerű élmény volt. A nagyszerű szervezésnek köszönhetően, minden kifogástalanul működött. Köszönet érte!
    Kratofil Balázs | Chelsea - Brighton | 2019.09.28
  • Kedves Alexandra és Zoltán! Köszönöm Nektek, hogy segítségetekkel feledhetetlen élményt ajándékozhattam a férjemnek 50. születésnapja alkalmából. A FociTour szervezőmunkája profizmusra vall, a folyamatos kapcsolattartás bizalomépítő.
    Stetina Mónika | Chelsea - Brighton | 2019.09.28

Csapatokról

FC Chelsea

2003 előtt csak egy átlagos csapat volt az FC Chelsea. Azonban miután Roman Abramovič elegendő pénzt pumpált a Stamford Bridgre, jöttek a klasszis focisták és egyaránt a kupák is. A jóformán korlátlan költségvetés nem egy rivális csapat szurkolóját bántja, főleg a ManU és az Arsenal rajongók szeretik ezt kifejezni a lelátókon. A gyepen azonban sikeres a csapat, sőt azután is, miután Jose Mourinho arany kora véget ért. A Chelsea azonban nem tért vissza az átlagossághoz és rendszeresen harcol a végső győzelemért is. Tudta, hogy: A klub legendáját, Frank Lampardot, Claudio Ranieri szerezte a Chelsea-nek? Még Roman Abramovič elött! A csapat mindig kék mezt viselt, habár kezdetben a jelenleginél világosabb árnyalatúbbat, és a maival ellentétben fehér nadrágot és sötétkék zoknit. A világoskék színt a klub akkori elnökének, Earl Cadogan-nak a lovaglóruhájáról vették át. A Chelsea London FC felnőtt foci csapatában magyar játékos eddig még nem szerepelt.

ajax