Celtic Glasgow – FC Barcelona

Egyedülálló éményt nyújt a Celtic Park felvillanyzott légköre, főleg ha a Barcelónát fogadják othonukban.

Repülőút a Celtic Glasgow – FC Barcelona mérkőzésre már 210.000 forinttól

Az ár tartalmazza:

 • Retúr repülőjegyet Glasgowba (repülőtéri illetéket beleértve) Bécs-London-Glasgow
 • Szállást 3* szállodában (kitűnő fekvéssel a stadionhoz és a belvároshoz viszonyítva)
 • Alap kategóriájú mérkőzésjegyet – magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • Non stop ügyfélszolgálatot
  *Futball kirándulásokra külön(speciális) biztosítás igényelhető

 

celtic barcelona priprava

Ne habozzanak meglátogatni a foci fővárosát Škóciában.

A helyi klubbok: Celtic és Rangers elválaszthatatlan részét alkotják a városnak. Rivalizállásuk már több mint 100 éve tart, aminek köszönhető az egyedülálló hangulat a stadionon.

GLASGOW - MAY 4: Fans of Celtic and Rangers close together during the Tennents Scottish Cup Final between Celtic and Rangers played at Hampden Park, in Glasgow, Scotland on May 4, 2002. Rangers won the match and cup 3-2. DIGITAL IMAGE. (Photo by Gary M. Prior/Getty Images)

Ha szeretnének közelebbi információkat az utazásról, kérem lépjenek KAPCSOLATBA VELÜNK

Celtic Glasgow, FC Barcelona Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Tökéletes mindenre kiterjedő szervezés, maximális tájékoztatás. Igazán profi munka. Ki kell még emelnem a fantasztikus idegenvezetést. Köszönjük a szuper élményt. Ja, és nyert a Barca! 😍
  Temesi Csilla Anna | Barcelona - Dortmund | 2019.11.30
 • Kedves Foci Tour!!! Ezúton szeretnénk megköszönni a csodás szervezést, a rendkívül flottul levezényelt idegenvezetést, az odafigyelést! Külön köszönet Marcsinak, aki helyben és személyesen mindenre odafigyelt! Hihetetlen nagy élmény volt ez a családomnak és már gondolatban szervezzük a következő utat! 🙂 Örömmel ajánljuk a Foci Tour-t mindenkinek!
  Fekete Emese | Barcelona - Dortmund | 2019.11.27

Csapatokról

Celtic Glasgow

A Celtic Football Club egy skót labdarúgó klub, amely a legmagasabb skóciai osztályban, a Scottish Premier League-ben szerepel. A klub székhelye a Glasgow keleti oldalán fekvő Parkhead-ben van. A klub beceneve a The Bhoys illetve The Hoops. A klub teljes neve The Celtic Football Club. 1994-ig a klub neve The Celtic Football and Athletic Company Ltd. volt. A Celtic a hazai mérkőzéseit a Celtic Parkban játssza, amely a legnagyobb stadionok egyike az Egyesült Királyságban. 2005-2006-ban a Celtic Park átlagosan 58,149 érdeklődőt vonzott, ami a Celticet a második legnagyobb nézőszámú labdarúgó klubbá tette az Egyesült Királyságban a Manchester United mögött.

FC Barcelona

Az FC Barcelona több mint egy csapat – Més que un club. A Katalán függetlenség jelképének van a világon a legtöbb regisztrált szurkolója. A Barca – Madrid rangadó túlhaladja a foci keretét és a híres El Clásicot az egész világ ismeri, sőt még az is, akinek a foci nem sokat mond. Otthon a Blaugranas a monumentális Camp Nou-on játszik, melybe 99 354 szurkoló fér. Cruyff idejétől, Barcelona állítólag a világon a legszebben focizik. A sikerük forrása a La Masia, melybe már sok tehetség született. Barcelonaba nevelkedett focisták mindig is a csapat lényeges részét alkották. Tudta, hogy: A Barcelona csapata egy hirdetés alapján alakult? A hirdetés 1899 október 22. adta fel a Svájci Hans Gamper, aki csapattársakat keresett. Meg is találta őket, de a többi az már történelem.