Boca Juniors – River Plate

*ELŐREGISZTRÁCIÓ*

A nagy érdeklődésre való tekintettel regisztráljuk a Boca Juniors – River Plate mérkőzés iránt érdeklődőket!

Töltsék ki a független ajánlatkérő űrlapot, és HA rendelkezésünkre állnak az eseményre szóló belépőjegyek, értesíteni fogjuk az ajánlat részleteiről.

ÉRDEKESSÉG: A Boca Juniors Diego Maradonát adta a világnak, míg Alfredo di Stéfano a River Plate mezében kezdte meg legendás karrierét.
MIÉRT LÁTOGASSANAK EL A HELYSZÍNRE: 
A River és a Boca közti rivalizálást nem lehet szavakba önteni, csak átélni lehet. Utazzanak velünk életük mérkőzésére és fedezzék fel Argentínát!
AJÁNLJUK: 
az argentin futball követőinek, világutazóknak, Latin-Amerika szerelmeseinek

*A mérkőzés időpontja még nincs megerősítve, várhatóan 2024. szeptember 19. és 23. között kerül megrendezésre.*

Mi következik a független ajánlatkérés kitöltése után? Az sikeres ajánlatkérés után felvesszük Önöket a Boca Juniors – River Plate mérkőzés iránt érdeklődőink közé. Ha rendelkezésünkre állnak a belépőjegyek, e-mailben kapcsolatba lépünk Önökkel. Az ajánlatkérés nem egyenlő a megrendelés tényével, ezáltal még nem garantáljuk az eseményre való belépőjegyeket.

TIPPÜNK

  • Ajándékba szánják az utazást? Kérjék egyedi ajándékutalványunkat!
  • Több információra van szükségük? A leggyakoribb kérdésekre ITT találják a választ.

 

 

 

 

 

Csapatokról

Boca Juniors

Az olasz bevándorlók által alapított CA Boca Juniors Argentína legnépszerűbb labdarúgóklubja. 17 nemzetközi trófeájával a világ legeredményesebb klubja az AC Milannal közösen (az elsőségeket tekintve eggyel előzik meg a Real Madridot és az Independientét). 24 alkalommal nyerte meg hazája bajnokságát. Hazai meccseit az Estadio Alberto J. Armando (La Bombonera) stadionban játssza Buenos Airesben, a Brandsen utca 805-ben. A stadiont kinézete miatt La Bombonera, azaz csokoládé doboznak nevezik.

River Plate

A Club Atlético River Plate (vagy ahogy sokan ismerik: River Plate vagy simán River) Argentína legismertebb csapata, amelyet 1901-ben alapítottak. Otthona Buenos Airesben, Núñez kerületben található. Stadionja az Estadio Monumental Antonio Vespucio Liberti. A River Plate, melyet a FIFA szavazásán 2000-ben a 20. század legjobb argentin klubjának választottak, 37 bajnoki címével a legeredményesebb klubcsapat az argentin futball történetében. 1986-ban megnyertek minden létező sorozatot: bajnoki cím, Libertadores Kupa, Interkontinentális Kupa és az argentin válogatott - többek között a River Plate játékosaival a soraiban - elsőként zárta az 1986-os labdarúgó-világbajnokságot.