B. München – Wolfsburg + Oktoberfest

A müncheni Oktoberfest a világ egyik legnagyobb népünnepélye. Utazzon velünk a B.München – Wolfsburg mérközésre és élvezze az egyedülalló hangulatot!

Autóbuszos utazás a B. München – Wolfsburg mérkőzésre már 59.000,-forinttól

Az ár tartalmazza:

 • utazást kényelmes autóbusszal / kis busszal Pozsonyból
  • A busz felszereltsége: WC, légkondi
 • alap kategóriájú belépőjegyet
  • magasabb kategóriájú jegyek kérvényezhetők
 • idegenvezetői szolgáltatást
  • A csoportos kirándulások tapasztalt és készséges idegenvezetők kíséretében zajlanak. 2008-tól az egész világba szervezünk utazásokat külömböző sportrendezvényekre
  • Referenciók / Rólunk

Bayern Mníchov vstupenky

Az utazás tanácsolt programja:

Péntek: Indulás Pozsonyból / Budapestről kora reggeli órákban. Délután érkezés Münchenbe, az Oktoberfest meglátogatása. Este egyéni/csoportos átvonulás a stadionra, a mérkőzés megtekintése, a meccs után találkozó az autóbusznál, indulás Münchenből.

Szombat: Reggel /Délelőtt érkezés Pozsonyba / Budapestre.

Bajorország a sör, a Bayern München és a jó autók végett híres. Münchenben azonban nem csak focit lehet látni, vagy sört inni, igen érdemes a várost is megtekinteni.

bayern-braunschweig-166_2684

Minden nagy városban a turisták a központban találkoznak. Ebben az esetben a Marienplatzról beszéllünk. Itt található az új és a régi városháza is. Nem szabad elfelejteni azt sem, hogy itt van München és a BMW. Ezt a kapcsolatot mindenki ismeri, de érdemes egyszer átélni. Ha az öregebb – veterán autók érdeklik, akkor érdemes a BMW Múzumba ellátogatni, ha pedig a jövő akkor a BMW Világ a megfelelő választás.

A városnézés során ne hagyja ki az Allianz Arenát se. Ez a gyönyörű focicsarnok a város jelképévé vált.

A hazai mérkőzéseit a Bayern játssza a modern stadionban és a hangulat mindig fantasztikus, de ha a Borussia Dortmund vagy a Nürnberg utazik Bajorországba, akkor az egy felejthetetlen élmény. A TSV 1860 München az utóbbi időkbe már nem teljesít jól, szóval a város a Bayerné.

bayern-braunschweig-166_2710

Ha kínálatunk felkeltette érdeklődését, kérem lépjen kapcsolatba velünk.

B. München Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

 • Minden rendben volt, az autóbusz kényelmes volt, így a hosszú utszás sem volt vészes. A meccs fantasztikus hangulatú volt, jó helyen ültünk. Köszönjük.
  Sógor Zsuzsanna | Dortmund - Bayern München | 2019.08.03
 • Minden teljesen rendben volt, (Dortmund - Bayern München Szuperkupa), szervezés, utazás, idegenvezetés. Ajánlom mindenkinek, hatalmas élmény 🙂
  Balázs Kondákor | Dortmund- Bayern München | 2019.08.03

Csapatokról

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.