B.München – Hoffenheim (busszal)

A német rekordbajnok minden létező trófeát meg akar szerezni. A Német Kupa trófeához vezető úton most a Hoffenheim csapatát kell legyőzniük. 

Buszos utazás a B. München – Hoffenheim mérkőzésre 39.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

AJÁNLOTT PROGRAM 

SZERDA:
Indulás Münchenben hajnalban Pozsonyból.
Érkezés Münchenbe a délelőtt folyamán.
Este a B. München- Hoffenheim mérkőzés megtekintése.
A meccs után indul vissza a busz.

CSÜTÖRTÖK:
Érkezés kora reggel.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk

B. München, TSG Hoffenheim Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • dortmund-borussia-signal-iduna-meccsnap
    Minden rendben volt, az autóbusz kényelmes volt, így a hosszú utszás sem volt vészes. A meccs fantasztikus hangulatú volt, jó helyen ültünk. Köszönjük.
    Sógor Zsuzsanna | Dortmund - Bayern München | 2019.08.03
  • Minden teljesen rendben volt, (Dortmund - Bayern München Szuperkupa), szervezés, utazás, idegenvezetés. Ajánlom mindenkinek, hatalmas élmény 🙂
    Balázs Kondákor | Dortmund- Bayern München | 2019.08.03

Csapatokról

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.

TSG Hoffenheim

A Turn- und Sportgemeinschaft 1899 Hoffenheim e.V., röviden 1899 Hoffenheim, egy német labdarúgócsapat, melynek székhelye Hoffenheimben, Sinsheim külvárosában van. A csapat 2008 óta tagja a Bundesligának.