B. München – Hertha (autóbusszal)

A szezon nyitómeccsén a rekordbajnok bajorok Dárdai Pál korábbi csapatával szállnak szembe. Melyik csapat viszi haza az első pontokat? 

Buszos utazás a B. München – Hertha mérkőzésre 49.000 Forint/fő-től

A csomag tartalma:

››› REPÜLŐS UTAZÁS AJÁNLATA ‹‹‹

AJÁNLOTT PROGRAM (ha pénteken játszák a mérkőzést)

PÉNTEK:
Indulás Budapestről a kora reggeli órákban.
Érkezés Münchenbe a délelőtt folyamán.
Szabad program vagy városnézés a csoportkísérővel.
Este a B. München – Hertha Berlin mérkőzés megtekintése.
A meccs után indulás vissza Budapestre.

SZOMBAT:
Érkezés Budapestre a délelőtt folyamán.

* A programot legkésőbb 7 nappal az utazás előtt pontosítjuk
* Az autóbusz minimum 15 fő jelentkezése esetében indul Budapestről.

 

B. München, Hertha BSC Klienseink értékelése

A tapasztalatok egyéniek és külünbözhetnek.

  • Köszönjük a szervezést a FociTour csapatának! Hatalmas élmény volt a Bayern München - Freiburg elleni mérközés. Minden a megegyezettek alapján történt. Pontos, gyors ügyintézés🙂 Csak ajánlani tudom!
    Nagy Kitty | Bayern München - Freiburg | 2023.10.08
  • Kedves Focitour! Köszönjük a szervezést, minden rendben volt. Kiváló helyekre kaptunk jegyet, és gólokban sem volt hiány (Bayern-Bochum 7-0). Még lehet később is kérjük majd a segítségüket. Üdv, Lánczi Levente
    Dr. Lánczi Levente István | B. München - Bochum | 2023.09.23

Csapatokról

B. München

A Bajor csapat Németország legnagyobb és egyben a világ harmadik legnagyobb sportklubja. 2005-ben átköltözött az Allianz Arénába és elkezdődött a csapat egyik legsikeresebb időszaka. A milliós igazolások, mint Robben, Ribéry vagy Lewandowski katapultálták a csapatot Európa legjobbjaji közé. A B. München egyaránt gyönyörű focit játszik és minden évbe a legesélyesebb csapatok közé tartozik a legnagyobb győzelmek megszerzésére. Az otthoni versenyben a B. Münchennek manapság nincs ellenfele. Tudta, hogy: A Bayern egy multisport klub. A Bayern címere alatt sakkozókat, tornászokat, teke játékosokat és asztalitenisz játékosokat is találunk! Németország legsikeresebb együttese. Ennek megfelelően kapta németül a „der Rekordmeister”, magyarul „A Rekordbajnok” becenevet, melyet 27 bajnoki elsőségével és 18 kupagyőzelmével érdemelt ki. Az FC Bayern München megjelenésére a hazai mezeken alapként használt piros, vörös szín és a fehér vagy kék szín kombinációja jellemző. Az idegenbeli mezen általában a fehér szín szerepel hangsúlyosan , míg a harmadik számú szerelésen a sötétebb elemek dominálnak. Az egyesület mezgyártója az Adidas.

Hertha BSC

A Hertha Berlin egy német labdarúgócsapat, székhelye Berlinben van. A klubot 1892. július 25-én alapították. A Hertha megnyerte a 2012–2013-as Bundesliga 2-t és így a 2013–2014-es Bundesliga indulója.