Virtuális stadiontúra otthonról a karantén idejére

A szurkolók a virtuális valóságban bejárhatják a stadionokat, megnézhetik a klub trófeáit a vitrinszobában és a 360 fokos képeknek köszönhetően kiváló minőségben pillanthatnak be a stadionokba úgy, hogy ki sem kell tenniük a lábukat otthonról.

REAL MADRID – SANTIAGO BERNABÉU

A sportklubok között elsőként a Real Madrid rukkolt elő a virtuális valósággal 2017-ben. A Real Madrid Virtual World ingyenesen letölthető alkalmazás. Az alkalmazásban személyre szabott avatárt is készíthet magának a szurkoló, és ezen keresztül léphet interakcióba a többi szurkolóval, járhatja körbe a stadiont és a múzeumot.

santiago bernabeu - madrid - virtual realityFOTO: https://www.digitalavmagazine.com/

A valósághűbb képekért másik lehetőség is a rendelkezésre áll. A 360 -fokos képeken a profi fotósok szemszögéből láthatjuk a stadiont, a szurkolókat a lelátókon és a pályát.

santiago bernabeu - madrid - 360 FOTO: printscreen (http://www.360cities.net/image/mik-121106-bernabeu#-44.78,-26.65,110.0)

FC BARCELONA – CAMP NOU

A katalán óriás látványos stadionjába több pontról is bepillanthatunk a virtuális séta során.

A virtuális séta kezdődik a külső felvételekkel, folytatódik a kilátással a cserepadokról és a lelátókról, tovább halad a vitrinszobába és az öltözőkbe, majd végződik a fanshop előtt.

Ajánljuk azoknak is, akik tervezik, hogy élőben is ellátogatnak a Camp Nouba. Előtte remekül felmérhetik a terepet, s utána jöhet a belépőjegy kiválasztása.

barcelona camp nouFOTO: fcbarcelona.com

FC LIVERPOOL – ANFIELD

A Vörösök mérkőzéseire idén talán mindenki kíváncsi volt. A belépőjegyek ára az egekben volt az összes teltházas mérkőzésre, ezért akinek nem sikerült eljutni Liverpoolba, meg kell, hogy elégedjen a 360 -fokos panorámaképekkel.

A The Kop, a stadion étterme, a sajtószoba és a fanshop, minden megtekinthető nagyfelbontású panorámaképeken ITT. Készüljön fel a virtuális valóság segítségével a pillanatra, amikor velünk beteljesülhet az álma, és teljes élő valójában beléphet a Liverpool szentélyébe!

liverpool - anfield - szurkolókFOTO: pixabay.com

BAYERN MÜNCHEN – ALLIANZ ARÉNA

A klub első számú szponzora lélegzetelállító képekkel örvendezteti meg a bajor szurkolókat. A legrészletesebb virtuális sétát ITT találja. Az étterem, a lelátók, a sajtószoba, konferencia termek…mindehová be lehet tekinteni, ahová eddig még nem.

allianz arena - 360 - virtualis sétaFOTO: virtualtour.hr

JUVENTUS – JUVENTUS STADIUM

A klub hivatalos honlapján betekintést enged a stadion egyes pontjaiba, hol képeken, hol pedig a Google Utcakép felvételein keresztül.

Ha szeretnél kipróbálni, milyen a Juventus zöld gyepén állni, akkor ide süssön!

juventus allianz juventus stadiumFOTO: printscreen/footballstadiums360.com