VB 2018: Irány Oroszország!

“Nem igazán tudom kifejezni e város gyönyörét szavakban,” mondta Napolen Moszkvárol. Ha Napoleon ma élne, biztos lenne Instagramja. Sok szép helyen járt az úr.

Luzhnikhyi stadionban már június 14. kezdődik a buli. Oroszországban Szaudi Arábiával is találkozhatunk, hiányozni fognak azonban a Hollandok, Olaszok, vagy példálul az USA és Chille játékosai is.

Messi azonban ott lesz, Cristiano Ronaldo is, Nemétek, Brazilok, Belgák. Ki lesz a legesélyesebb? Mi nagyon kívancsiak vagyunk.

Itt tényleg bármi történhet. Igaz, sok múlhat azon, ki menyire fáradtam érkezik a 50-60 meccses szezon után, de a VB-re újra mindenki a legjobbat fogja akarni kihozni önmagából. Az biztos.

12 stadion és 11 város. Moszkva és Pétervár kívül Kazany, Kaliningrad, Samara, Volgograd, Nizsny Novogorod, Sarans, Rostov, Socsi és Jekaterinburg. Ja, és Putin sem hiányozhat!

A legnagyobb szátork? Talán nem lesznek mérgesek, ha azt mondjuk, hogy ezek Lionel Messi és Cristiano Ronaldo lesznek. Viszont a VB újra itt a lehetőség a kissebb szátoknak is, hogy jó hírnevet szerezzenek maguknak.

A legesélyesebbek

Németek Müllerrel,Özillal és más sztárokkal. Brazília után itt az idő arra, hogy történelmet írjanak a Németek és kétszer egymás után megnyerjék a VB-t.

Brazilok? Na, itt nem is kell sokat mondani. Neymar? Coutinho? Félelem és hatalmas nagy erő.

Spanyolok, nem szabad megfeletkezni a Spanyolokról. Idén is a tapasztalatok lehetnek a legfontosabbak. És ez egy igazán tapasztalt csapat.

Ki lehet a meglepetés?

Lehet, hogy Mexikó, Belgák vagy Izland. Nagyon nehéz lesz a legnagyobbakat kiütni, de miért nem? Izland például megmutadta az Angoloknak, hogy nem mindig a sztárokról szól a mulatság.

Nagyon örülünk, július 15. pedig jöhet majd a döntő. Itt igazán egy hónapig tart majd a Karácsony minden focirajongónak. Ha szeretne többet megtudni a foci VB-ről, kérem lépjen KAPCSOLATBA VELÜNK