Utazzanak velünk gyerekekkel, Münchent imádni fogják

A gyerekek nagyon szeretik a focit. Igaz, mondhassa azt, hogy jobban szeretik a tabletokat, Playstationt vagy éppen a mobiljukat, mi azonban tudjuk, hogy évente több száz fiatal utazik velünk a világ leghíresebb mérkőzéseire. Egy jó focimeccsnek nincs párja.

Ezerszer láttuk már, de mindig megható látni azt, ha valakinek igazán örömet okozunk és ha valóra válnak az álmai.

Kitűnő úti cél a nyári szünetre

Szívesen valóra váltjuk a gyerekek álmait idén is. Az egész évi tanulás után, jó eredmények elérésér, vagy éppen a edzésre kifejtett energiáért meg is érdemelik a gyerekek azt, hogy kapjanak egy speciális ajándékot – épp ezért szervezünk utazásokat gyerekeknek is a szezon első nagy meccseire.

Bayern Mníchov vstupenky

 

A foci kívül sokat ajánlhat München városa is. Sokat lehetne róla írni, a Marienplaz, Karplatz, vagy éppen a Frauenkirche, és nagyon sok több. Nagy, többszáz éves épületek igaz, hogy gyönyörűek, de a srácokat nem igen érdeklik. Münchennek van egy gyermek arca is, mink most pont ezt fogjuk önöknek bemutatni.

mnichov zoo

Velünk olyan helyeket fedeznek fel, amelyeket nem csak a gyerekeknek, de Önöknek is nagyon tetszeni fog. A híres müncheni állatkert egy hihetetlen élményt nyújthat. Felejtje el a hagyományos állatkerteket, ez itt egy más dimenzió.

Münchenbe találandó egy klasszikus Safari park. A környezet igazán autentikus, és ahol csak lehet, ott meg is tekinthetik az állatkákat közelről is, sót a gyerkőcök néha meg is simogathatják őket. Minden úgy van meg oldva, hogy a legkisebbek igazán elégedettek legyenek.

München és a BMW. Ezt a kapcsolatot mindenki ismeri, de érdemes egyszer megélni. Ha az öregebb – veterán autók érdeklik akkor érdemes a BMW Múzumba ellátogatni, ha pedig a jövő akkor a BMW Világ a megfelelő választás.

De hogy ne térjünk el túl mesze a sporttól, nem olyan mesze a BWM múzeumtól található az Olympiapark, amely a 1972 nyári olimpiához lett fölépítve. Ezt a Olympiaparkot München ki is tudja teljes mértékbe használni, nem úgy, mint mondjuk Rio de Janiero, vagy Athén.

Gondoltunk azonban a felnőttekre is! Kétségkívül a világ leghíresebb kocsmája a München óvárosában álló Hofbräuhaus. Itt egy kitűnő sort szinte kötelező megini.

A Hofbräuhaus történetének megértéséhez vissza kell kanyarodnunk 1516-ba. Itt ujraéled a legenda és persze a történelem is. Kihagyhatatlan!

Ne sokat gondolkozzon. Itt nem csak a fociról szól az egész, jól fogja magát érezni az egész család

audi-cup-2013-70_1000

Az összes ajánlatunkat a Bundesligára itt megtalálják.