Utazás NHL mérkőzésre: Utazzon velünk New Yorkba és lássa Crosbyt, illetve Ovechkint!

4 éjszaka, 3 csillag, 2 meccs, a vilg legjobb hokistája és hihetetlenül sok élmény – erről is szólhat a hoki-kiránulásunk New Yorkba.

Ha a jégkorongot kihaggyuk, már akkor is egy hatalmas élmény New York. Hihetetlenül sok itt is a teendő – egy NHL mérkőzést élőben látni itt csak egy plussz lehet.

New York Rangers, New York Islanders, illetve Washington Capitals és Pittsburgh Penguins. Ez már így magában jól hanzik. Ha az egészhez hozzá tesszük még azt, hogy a Madison Square Gardenben lesz a Rangers – Penguins meccs, többet nem is kell rólla tudni.

Crosby vs. Lundqvist

Crosby, Malkin, Kessel, Letang, illetve Lundquist vagy éppen Rick Nash. Ezekkel a nevekkel nem lehet majd unatkozni a stadionban és az is biztos, hogy egy színvonalas utazás vár ránk.

Az Islanders mérkőzés is egy igazi parádét ígér. Ovechkin, Backstrom, T.J Oshie  és Kuznecov fogják próbára tenni a New Yorkból származó csapatot. Sikerül nekik győzni?

A jégkorongon kívül a Big Apple nagyon sok érdekességet nyújt. Ezért nehabozzon és válasszon az egyik NHL utazásaink közül – nem fogja sajnálni.

Az összes NHL – utazásunkat ITT találja.