Utazás Barcelonába a klub hivatalos partnerével

2 perc olvasási idő

Már 2014 július óta az FC Barcelona hivatalos partnerei vagyunk. Minden belépőjegyes és utazási ajánlatban a katalánok hazai mérkőzéseire megtalálják a hivatalos jegyirodánk által kínált előnyöket.

Az FC Barcelona Katalónia egyik szimbóluma. A mottójuk ” Több mint egy klub” világszerte ismert, és kellőképp tükrözi a klub mondanivalóját. A futball történelmének egyik leghíresebb és legsikeresebb első osztályú klubja.

Több millió fős szurkolótábora a világ minden szegletére kiterjed. Mindemellett az egyik legértékesebb sportmárkának számít napjainkban.

Utazási irodánk minden ügyfele élehet az előnyökkel és kedvező ajánlatokkal, melyek az exkluzív partnerségünkből adódnak.

Garantáljuk a legkedvezőbb árú jegyeket a Barcelona mérkőzésekre ( La Liga, Bajnokok Ligája, Copa del Rey- Királyi Kupa). Nálunk 100% -os biztonsággal vásárolhatnak meccsjegyeket, hiszen közvetlen együttműködésben vagyunk a klubbal.

fc barcelona - celta vigo - focitour

Egyedülálló élményt jelent egy barca szurkolónak, ha a VIP páholyból nézheti meg kedvenc csapata mérkőzését. Elintézzük, hogy Ön a lehető legjobb helyről kövesse végig a mérkőzés eseményeit, miközben helyi specialitásokat kóstolgat vagy a klub legendáival vesézi ki a történéseket.

A VIP jegyek is több kategóriában érhetőek el, és különféle plusszokat kínálnak: külön bejárat a stadionba, változatos étel-ital felhozatal, modern VIP Lounge szalon, lehetőség a cége logójának elhelyezésére az ülőhelyre vagy a VIP Loungeban, hivatalos közlemények.

Jöjjön el, és élvezze a Camp Nou hihetetlen atmoszféráját. Mit is tartalmaz egy barcelonai utazás?

  • belépőjegyet FC Barcelona bajnoki vagy kupa mérkőzésre ( magasabb kategória, VIP jegyek kérésre)
  • utazást (klasszikusan repülővel Budapestről vagy más reptérről kérésre)
  • szállást (3* hotelben, de kérésre magasabb kategóriát is biztosítunk)
  • magyar csoportkísérőt (aki az utazás teljes ideje alatt hasznos segítséget nyújt a városban)
  • nonstop telefonos ügyfélszolgálatot
  • kiegészítő programokat
  • utasbiztosítást vagy ajándékkártyát személyre szabva

Az officiális fanshopban megvásárolhatja a csapat logójával ellátott ajándéktárgyakat és megtekintheti a lenyűgöző stadion minden egyes szegletét.

Barcelona egy gyönyörű város, számos izgalmas programmal, jobbnál-jobb étteremmel, szórakozási lehetőséggel, flamenco show-val. Tapasztalt helyi idegenvezetőink számos tanáccsal és program lehetőséggel látják Önt el.

A La Liga az egyik legjobban várt futball esemény. Idén sem lesz hiány a csillagokból, Messi, Suárez, Bale és a többi nagyágyú most is hihetetlen bravúrokat fog bemutatni a zöld gyepen.

***Ajánlatok FC Barcelona mérkőzésekre***