UFC 223: Az év mérkőzése!

Most már csak pár nap válasz el minket az év legszínvonalasabb MMA párbajától. Tony Ferguson Khabib Nurmagomedovt fogja kihívni és pompás összecsapás várható.

Sokan kérdezik, mi lett McGregorral. Igaz, hogy a mega-meccs után soka tnem hallani az Ìr mókamesterről, de elfeledni nem szabad, hogy per pillanat még most is Conor a bajnok. Èp Khabib és Ferguson próbálják majd megfosztani McGregort a bajnoki cím birtoklásától.

Tavaly is közel voltunk ahoz, hogy lássuk ezt a meccset, Nurmagomedov azonban nem bírta a fogyás folyamatát és korházban kötött ki. Senki sem tudta, mi lesz a vége ennek az érdekes sztorinak, viszont az Orosz sportoló visszatért és Barbozát teperte le egy nagyon szép összecsapásban.Ferguson egyaránt Leemet iktatta ki, így tehát mindenkinek világos, mi a következő cél.

https://www.youtube.com/watch?v=RHinAKyWyNg

Nem régen elkezdődtek a provokációk is: „Hagyom, hogy az ellenfelem elfáradjon. Èn egy mexikói harcos vagyok, éles a könyököm és a tértem is. Az a tervem, hogy nagyon véresen távozzon.“ Nurmagomedov azonban felel: „Az biztos, hogy némelyik téren nagyon erős. Olyan emberrel mint velem azonban míg nem találkozott. Jobb vagyom minden szempontból. Teljesen más színvonal.“

Az UFC 223 párbajon egy Rose Nemajunas és Joanny Jendrzejczyk párbajt is megtekinthetünk. Utazzon a FociTour.hu segítségével New Yorkba és élvezze a fantasztikus hangulatot.