Tripla mérkőzés Olaszországban! Egy utazás, amelyet irigyelni fognak a barátaik.

Richard Hanzlík cikke a TakUrcitee.sk oldalon.

Minden futball kedvelő egyszer megnézne élőben egy igazi nagyszabású foci mérkőzést. Mivel a TOP mérkőzések nem a legolcsóbbak, ezért az álom megvalósítasa későbbre van halasztva. Ez így van, mert ,ha valaki egy El Clasicóra szeretne kiutazni, azt a pénztárcája is megérzi. Szerencsére Európában minden hétvégén több rangos mérkőzést is rendeznek, melyekre egy átlagos ember fizetéséből is futja. És innen talán még nagyobb élménnyekkel térnek vissza, mint ahogy gondolták.

Kiutazni egy olasz bajnoki mérkőzésre szinte kötelessége minden igazi foci szurkolónak. A Serie A Bajnokság ugyan mostanság kevésbé ragyog mint a közelmúltban, de azért a hangulata még mindig a régi. Az Olaszok  imádják a focit és a klubbjaikat annak ellenére is, hogy a világ legjobb játékosai más országokban rúgják a bőrt.

As Rim4 neapol-hamsik-po-gole

A levegőben a mai napig érezni a sztár játékosok és a nagy klubbok dicső múltját. Ezt az érzést Önök két nap alatt három mérkőzésen tapasztalhatják és nem akármilyen meccsekről van szó. 48 óra leforgása alatt látni  az SSC Napolit, az AS Romát és a két milánói óriást, egy valóra váltható álom.

udinese-stadion

A Tour d ´ calcio Pozsonyból/Bubapestről indul az esti órákban. Az Olasz – Horvát határ mentén fekvő Udine városába dél tájba érkeznek meg. Ideális időpont egy olasz kávéra, pizzára vagy városnézésre az idegenvezetőnkkel. A felújított Stadio Friulli stadionon pedig figyelemmel kísérhetik a Nápolyi focisták értékes pontokért folytatott hadjáratát.

A mérkőzést követően átvonulás Milanóba – a divat városába. Reggeli után kirándulás a romantikus Bergamóba, ahol Francesco Totti a fakras falkájával már melegíteni fog.

milano-mesto

Külömböző felmérések szerint a klasszikus futball szurkolók közt ritkán találni olyat, aki az Atalantának drukkolna, ezért úgy gondoljuk, hogy Önök is a rómaiakat biztatják majd és egy kis szerencsével az isteni Francescót is láthatják.

atalanta-stadion

Az előétel után jöhet a hétvége főfogása – Derby della Madonina, avagy Derby di Milano, kékek a pirosak ellen. San Siro verzus Giuseppe Meazza. Egy mérkőzés, ahol a hangulat nem engedi a rajongót hamarabb a büfébe, amíg a bíró sípja be nem fejezi a mérkőzést.

ac-milano-choreo-fans

A televizió előtt ücsörgő barátaik sajnálkozni fognak, hogy miért nem hallgattak Önökre, mikor az ebédszünetben megemlítették az utazás lehetőségét. A mérkőzés után beülnek az autóbuszba és irány haza. 270 perc olasz foci + 3 ráadás, láttak 6 csapatot, 3 olasz várost és új barátokat ismertek meg.

https://www.youtube.com/watch?v=dOhse7YspZs

Igazán megéri ragazz!

AC Miláno zájazdy