Történet mint egy romantikus filmből…

Kirándulásainkon étélünk különböző történeteket és eseményeket. Többnyire vidámak és szerencsések, miközben teljesülnek a focidrukkeres álmok. Különleges kategóriába tartoznak olyan események, melyek hatással vannak elégedett klienseink további életére. Épp egy ilyet éltünk meg fociutazásunk alkalmával Barcelonában.

Sonja és Tamás egy szimpatikus pár, közös szenvedéllyel a foci iránt. Míg Sonja FC Barcelona drukker, barátja Tamás az FC Liverpool drukkere. Sonja elhatározta, hogy közös kapcsolatuk évfordulóját megünnepelhetnék a katalán fővárosban, egybekötve a kellemeset a hasznossal. Tamásnak ez alkalommal egy komplett kirándulást ajándékozott az FC Barcelona-Real Sociedad ra, mert a focin kívül élvezni akarta az utolsó napsugarakat is, kellemes éghajlatban, álmai városában, a télies Liverpoollal szemben. Motiválta őt Gerard Pique,szerinte a“legszebb focista, még ha a Tamásom nem is érti, mit látok rajta.de mi nők tudjuk…“

Messi, Neymar és a többiek megörvendeztették klienseinket remek győzelmükkel 4:0, s így úgy tűnt, hogy a kirándulás nem is sikerülhetett volna jobban.“ A város fantasztikus, nem beszélve a fociról. kihasználtuk a szabad napot, a szép időjárást, így egész nap járkáltunk. Este megvacsoráztunk, amúgy az ottani konyha 100 pontot érő, így teli gyomorral ballagtunk a szálloda felé. Egy pillanatban Tamás lelassított és a karácsonyi fényekben tündöklő Barcelona utcáján, egy szökőkút mellett megkérte a kezemet. Majd elájultam, de rögtön IGEN-t mondtam”, visszatérésünk után mondta el boldogan Sonja, majd viccesen megjegyezte:“Ha a Piquenak Shakirája, Milan és Sasha gyermekei vannak, legalább kompromisszumként a gyermekeinket igy nevezhetjük.”

Történet, mint a legromantikusabb filmben. Örülünk, hogy kirándulásaink nemcsak a fociról szólnak, de főleg a felejthetetlen élményekről.

„Ezennel megköszönöm a TOP kirándulást nektek is fiúk, mert ezt egyedül nem tudtam volna elintézni, s igy mostmár okunk van minden évben meglátogatni Barcelonát, s hogy is másként -veletek!”

Útmutatás a többi „hasonló helyzetűeknek“? Ajándékozzatok barátotoknak focikirándulást és netán meglep benneteket…

Sonja és Tamás, a FociTour.hu utazási iroda csapata nevében GRATULÁLUNK!

Lednická, Barcelona